Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wróciłam wymęczona, w sumie nie ma się co dziwić wyszłam z domu po 8 wróciłam o 19. Brzuch miałam jak kamień (skąd to znacie prawda?) i potworny ból głowy. Zapakowaliśmy się szybko z Fifim do łóżka i popadaliśmy oboje migiem. Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo mimo, że lubi być u swoich pradziadków to wczoraj ewidentnie miał już dosyć. Nie odstępował mnie na krok, w nocy spał na mojej poduszce, pod moją kołdrą, wtulony we mnie kurczowo. A przecież zawsze z niego taki chojrak. Szkoda mi go bo widać, że tęsknił, nie dość że taty nie widział od 2 tygodni to jeszcze i mama zginęła mu na cały dzień.
Ja czasami nospę sobie wezmę aby spokojnie spać. Z Magdą prawie całą ciążę byłam na nospie bo twardy brzuch miałam stale... Teraz biorę tylko jak mnie boli i się napina, wieczorem albo jak mam jakiś cięzki dzień![]()
Mam stracha no i tyle.....Claudia - chudzielcze co ty się wagi boisz? To normalne że w ciąży się przybiera 10-20 kg. A tobie to nie zaszkodzi w najmniejszym stopniu