Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dasz radę :-)Ja będę musiała siedzieć 2 godziny z glukozą, koszmar...
O barszczyk też bym zjadła - ale na dziś już zaplanowałam ruskie, no to może jutro (zwłaszcza że wczoraj była grochówka a pan mąż się zupkami nie najada )
Hej ja biorę juz od jakiegoś czasu po 2 tab. 2 razy dziennie. Może to za mało...W czwartek mam wizytę, to zapytam lekarza o to.
jasne że anaemia bardziej szkodzi nam ale byłoby lepiej jakby jej nie byłodziewczyny jeśli chodzi o anemię to anemia nie grozi dziecku tylko wam a szczególnie po porodzie. Dziecko dostaje wszystko co najlepsze z naszego organizmu i dlatego czasami brakuje dla nas. Lekarz mnie uspokoił że przy porodzie dziecko napewno nie będzie miało anemii tylko jedynie ja się mogę z tym męczyć. Więc dbajcie o siebie ale nie martwcie się o dziecko![]()
No właśnie hemoglobina dostarcza tlen a ja jej mam
hemoglobina 10,4 (N:12,0-16)
czyli też nie dużo,
hematkryt 31,4 (N: 36-45)
krwinki czerw 3,27 (N: 4,0-5,20)
słabiutko też :-(

Relanium wpływa uspokajająco i rozkurczowo - wiadomo, że jak się nie musi, to lepiej nie brać... ale czasem nie ma innego wyjścia, to środek, który powinien być podawany jedynie w stanach wyższej konieczności... :-)elfa relanium? To chyba bardziej na uspokojenie niż skurcze....czy ma to wpływ na dzidzię?