Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Claudia4you i Mooncia a jakie macie wartości hemoglobiny, bo ja mam 9,9 i spada. Lekarz jakis nieprzytomny chyba był bo dał mi Feminenetal 800 metafolin, w których nie ma ani grama żelaza i bierze sie je tylko do 12 tygodnia ciąży. Sama kupiłam sobie Ascofer, bo chyba z tych bez recepty ma najwieksza dawkę żelaza, ale w pierwszej ciąży brałam Tardyferon i Sorbifer Durules i te tabsy mają o wiele więcej żelaza. Jak będę na wizycie 8 października to poproszę o receptę, bo żelazo jest bardzo ważnym składnikiem w czasie ciąży, dostarcza z krwią tlen więc nie ma żartów.
Kurcze to ja mam jeszcze mniej. Od soku z buraków mnie odrzuca, ale podobno żelazo z warzyw jest najmniej przyswajalne więc chyba tylko te tabletki mnie ratują.

tak więc zaraz po przedszkolu pakuję się do wyrka pod kocyk no i czekamy z Filipciuszkiem na tatusia. 
nie ma problemu. :-) Wiadomo, że nie jest to nic przyjemnego, zwłaszcza ten szpital ale pocieszać się można tym, że to dla dobra dziecka i nic nie trwa wiecznie, również te przykre chwile. No i tak jak pisałam, wszystko do przeżycia. Trzymam kciuki za dobre wyniki!Witam z ranazaraz uciekam troszkę ruchu zaczerpnąć
Fogia -dobrze ze napisałaś jak to wygląda z tą cukrzycą ciązową i szpitalem.Wolałabym nie mieć.(nie taki diabeł straszny)....ale nie będę lamentować teraz zobaczymy jak mi wyjdzie ta 75 za 2 tygodnie.
Claudia4you i Mooncia a jakie macie wartości hemoglobiny, bo ja mam 9,9 i spada. Lekarz jakis nieprzytomny chyba był bo dał mi Feminenetal 800 metafolin, w których nie ma ani grama żelaza i bierze sie je tylko do 12 tygodnia ciąży. Sama kupiłam sobie Ascofer, bo chyba z tych bez recepty ma najwieksza dawkę żelaza, ale w pierwszej ciąży brałam Tardyferon i Sorbifer Durules i te tabsy mają o wiele więcej żelaza. Jak będę na wizycie 8 października to poproszę o receptę, bo żelazo jest bardzo ważnym składnikiem w czasie ciąży, dostarcza z krwią tlen więc nie ma żartów.
Mi po soku z buraków jest niedobrze strasznie...ble