Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko ostatnio jak na zlośc mi się układa...mam w przyszłym tygodniu zrobić badania i glukozę min.tak się okazalo ze mąż bierze auto i od pon wraca w czw po poł.a badania robią do czwartku rana....myślalam ze szwagier mnie podrzuci bo mam 6 km do ośrodka.....ale on miał wypadek(nie ze swojej winy) w sobote i auto nie nadaje się do jazdy i tu klops.i tak sie zastanawiam czy jak bym w ten czwartek zrobila badania to 10dni do wizyty będzie czy to się n ie stanie nic???bo tak to nie mam jak w przyszlym tygodniu.jeszcze ta glukozai muszę tam sterczeć 2 godziny.a samochodu zrobić nie można bo tamten co spowodował ten wypadek w szpitalu i coś tam ma z miednicą i noga.wiec,będą szwagra wzywać na komendę i się przeciągnie to wszystko....więc nie wiem kiedy wstawią do mechanika auto.
jak na szklanki to coś dla mnie. Nienawidzę tych wszystkich gramów i mililitrów.lub z takiej gazetki "ciasta domowe" polecam tą gazetkę - przepisy są podane na szklanki i naprawdę wychodzą wyśmienite.
mi te śpiworki też nie odpowiadają, przede wszystkim dlatego że dziecko nie ma niczego na łapki. Mamy kombinezonik który od razu zakrywa rączki dziecku.Byłam dzisiaj w Lidlu zobaczyć te śpiworki dla maluszków i wiecie co... są strasznie cienkie. Więc ostatecznie nie kupiłam, ale za to zrobiliśmy dzisiaj z małżonem wędrówkę po hurtowniach dziecięcych :-)