reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
hmm niewiem co sie dzieje.. ale nie widze nowych postów :( cos mi BB zaszwankowało

hehe juz widze co napisałam ale faktycznie forum ma nas dzis gdzies... a tu taka pogoda az by sie chciało pogadac:) ja to zaraz tez zaczne prasowac.. buba juz zasypia za scianą jak tylko zasne to wyskocze do miesnego mam dosłownie na koncu bloku to kupie te miesko mielone :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś dzisiaj nasze forum szwankuje...
Admin napisał info, że aktualizował BB i wgrał błędny plik. Możliwe, że dzisiaj będzie się psuło.
Dzisiaj wybieram się na miasto po kozaczki na zimę. W zeszłym roku kupiłam takie fajne, ale noga mi nie wchodzi. Muszę kupić jakieś cichobiegi. Choć pogoda nie rozpieszcza...
A u nas dzisiaj barszczyk czerwony (standardowa zupka ze względu na moją anemię) :-)

hej laski :) przebrnelam przez stronki z weeku no bylo tego troche. tymi slodkosciami narobilyscie mi smaka i chyba przejde sie do cukierni pojakies ciacho a przy okazji miska bedzie miala spacerek to pewnie pozalicza kaluze.

monia a w ktorym szpitalu bylas??

ja po weekendzie zdowolona :) i pilkarze i hokeisci wygrali :D.

mam tylko jeden problem zaczely mnie kolki brac jak za szybko spaceruje i musze zwlaniac i robic kilka wdechow i wydechow glebszych, nie powiem zeby to klucie bylo mile ale lekarz ostatnio mnie badal i szyjka i ujscie zamkniete wiec luz. zaczelam brac magnez masakra 4x3 tabl po jedzeniu brr.

Cześć Dziewczyny,
Ja dziś byłam w laboratorium bo jutro do gina idę:) U nas leje, ale nie pada tylko leje. Boję się, że znowu jest prawdopodobieństwo powodzi. Mnie to nie dotyczy ale żal mi innych ludzi :(
Ja po badaniach byłam u koleżanki która w czerwcu urodziła i dostałam od niej trochę ciuchów dla mnie (przede wszystkim 3 pary spoodni w tym jeansy z których jestem najbardziej zadowolona) i ubranka dla dzidziusia:)
Teraz gotuję zupkę-barszcz biały:) A później znowu robię kopiec kreta :)

A i ja wróciłam z tego miesnego .. jakos tak szybko robiłam te zakupy ze az zadyszki dostałam co skonczyło sie tuleniem wc... ja niewiem zabije mnie chyba jutro ta gin jak na wage stane.. lece miesko na mielone przygotowac niech sie przegryzie skoncze prasowac pózniej z bubką posmarzymy i na podwóreczko bo o dziwo u mnie sie przejasniło i jest 20 stopni :) uciekam buziaki miłego dnia

reklama
Do góry