jej jak sie ciesze!!! tylko niech teraz dba o siebie bo to najtrudniejszy okres.. a ile miala zarodeczkow wszczepionych? jeszcze trojaczki beda![]()
Ja też się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jej jak sie ciesze!!! tylko niech teraz dba o siebie bo to najtrudniejszy okres.. a ile miala zarodeczkow wszczepionych? jeszcze trojaczki beda![]()
My z Wiki już po śniadanku, teraz idę ją ubrać i trochę się pobawimy
Ja dzisiaj na obiadek barszcz ukraiński i kopytka dla męża i Wiki a ja warzywa na parze
Później do tego fryzjera jadę
Ja ciuszki będę prała dopiero gdzieś w listopadzie
Dziewczyny moja bratowa po tym in-vitro ma wynik pozytywnyWszyscy się cieszymy aby tylko utrzymała teraz tą ciążę
![]()
Witam Dziewczynki
U nas pogoda bez zmian...czyli zimno. Ja dziś muszę jakiś obiadek zrobić ale nie mam pomyslu...Po południu na taniec brzucha i tak dzionek zleci. Coś mnie brzuch pobolewa,ale pewnie to nic poważnego. Najgorsze, żę kaszel mnie męczyniby wyzdrowiałam ale jak widać nie. Dziewuszki życzę miłego dzionka...co dziś na obiad robicie? Może podrzucicie mi jakieś pomysły ?
![]()