Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ps. PYTANKO
jak się tu na forum wstawi foto to mozna je za dzień dwa np. edytując swojego posta usunąć? czy trzeba zostawić? wie ktoś jak to w regulaminie jest bo ja jakoś "znaleźć nie mogę"
a nie chciałabym wstawic-usunąć i potem dostać "naganę"![]()
juz powinnas dostac... zadzwon do zusu i sie zapytaj powinni Ci przez tel udzielic takiej odpowiedzi .. ... bo moze pracodawca jeszcze twojego zwolnienia nie dowiózł kolezanka miała własnie taką sytuacje ze pracodawca zwolnienia nie dowiózł i zus temu jej nie wypłacał.. poznije wszytsko uregulowali ...Witam was z rana!
Mam pytanie, orientujecie się może jak długo czeka sie na pieniądze z ZUS-u? Na zwolnieniu jetem od połowy sierpnia i tak się zastanawiam kiedy jakaś kaska przyjdzie, bo nie ukrywam że by sie przydała...
do,końca chyba nie wiadomo jak z tą zgagą. Moja koleżanka miała okropną - a córa się łysa urodziła 
ale to co się wydaje okropne przeważnie pomaga 
Witam was z rana!
Mam pytanie, orientujecie się może jak długo czeka sie na pieniądze z ZUS-u? Na zwolnieniu jetem od połowy sierpnia i tak się zastanawiam kiedy jakaś kaska przyjdzie, bo nie ukrywam że by sie przydała...