Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ps. PYTANKO
jak się tu na forum wstawi foto to mozna je za dzień dwa np. edytując swojego posta usunąć? czy trzeba zostawić? wie ktoś jak to w regulaminie jest bo ja jakoś "znaleźć nie mogę"
a nie chciałabym wstawic-usunąć i potem dostać "naganę"![]()
juz powinnas dostac... zadzwon do zusu i sie zapytaj powinni Ci przez tel udzielic takiej odpowiedzi .. ... bo moze pracodawca jeszcze twojego zwolnienia nie dowiózł kolezanka miała własnie taką sytuacje ze pracodawca zwolnienia nie dowiózł i zus temu jej nie wypłacał.. poznije wszytsko uregulowali ...Witam was z rana!
Mam pytanie, orientujecie się może jak długo czeka sie na pieniądze z ZUS-u? Na zwolnieniu jetem od połowy sierpnia i tak się zastanawiam kiedy jakaś kaska przyjdzie, bo nie ukrywam że by sie przydała...
do,końca chyba nie wiadomo jak z tą zgagą. Moja koleżanka miała okropną - a córa się łysa urodziła 
ale to co się wydaje okropne przeważnie pomaga 
Witam was z rana!
Mam pytanie, orientujecie się może jak długo czeka sie na pieniądze z ZUS-u? Na zwolnieniu jetem od połowy sierpnia i tak się zastanawiam kiedy jakaś kaska przyjdzie, bo nie ukrywam że by sie przydała...