Tyle się napisałam i jeden przypadkowy klik i wszystko zniknęło

(. Może uda mi się odtworzyć.
Ribi firanki ciekawe i myślę, że pasują do całości pokoju. Co do zasłonek to ja bym nie wieszała żadnych ale jeśli bardzo chcesz to może jakieś "nie za ciężkie" pod kolor kanapy?
Ja dziś odpoczywam od remontowych porządków ale będę musiała powoli szykować rzeczy do przeprowadzki. Na szczęście za dużo tego nie ma.
Carri mój remont to głównie malowanie wszystkich pomieszczeń i drobne zmiany. Chcemy się tam jak najszybciej wprowadzić. Mieszkanie należy do mojego szwagra i siostry, którzy od 3 lat mieszkają w Walii i chyba nie planują powrotu a mieszkanie tak zapuścili ostatni lokatorzy, że bez tego nie dałoby się tam mieszkać.
Wygląda już całkiem przyjemnie. Pokój i przedpokój już pomalowane i częściowo wysprzątane. W kuchni została do pomalowania lamperia farbą olejną i do umycia szafki, które toną w tłustym kurzu. Trzeba jeszcze tylko pomalować łazienkę i ściany w małym pokoiku za kuchnią tzw. alkierzu, w kórym chcemy zrobić "pracownię" mojego męża tzn. wstawić tam biurko, komputer i szafkę - więcej się nie zmieści. Śmieję się, że tam będzie uciekał w pracę jak będzie miał mnie dość.
Na sobotę umówiłam się z siostrą na mycie okien a w przyszłym tygodniu przeprowadzka. Hurra!!!
Dziewczyny muszę się podzielić jeszcze z Wami moim wczorajszym zakupem. Kupiłam sobie szelki... Miałam już dość wiecznie zsuwających mi się z tyłka jeansów ciążowych. Noszę je pod bluzką ale od razu czuję się lepiej. A co tam najważniejsza moja i maleństwa wygoda

.