Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam:-) Widze ze wasze maluszki ładnie rosną z tego co mówicie, i jak ladnie spia, to dobrze:*:*
Aja mam malutki problem i mam nadzieje ze mi pomozecie:* Moj Piotruś od paru dni malo co spi w ciagu dniaczesto placze a przy plakaniu macha bardzo intensywnie raczkami i nozkami. Brzuszek ma mięciutki wiec kolka chyba odpada, zauwazylam tez ze jak go karmie to podczas przelykania burczy mu w brzuszku, wogole prawie ciagle szuka piersi tak jakby byl glodny, sama juz nie wiem co mam robic
Strasznie mi go szkoda jak tak placze
Buziaczki i niech wasze maluszki zdrowo sie chowaja:*
a o 22 wymiotowal :-(wiec teraz pisze
:
wszyscy na porodówce w szoku, że takie ładne dziecko:-) pozdrawia Was..Witam:-) Widze ze wasze maluszki ładnie rosną z tego co mówicie, i jak ladnie spia, to dobrze:*:*
Aja mam malutki problem i mam nadzieje ze mi pomozecie:* Moj Piotruś od paru dni malo co spi w ciagu dniaczesto placze a przy plakaniu macha bardzo intensywnie raczkami i nozkami. Brzuszek ma mięciutki wiec kolka chyba odpada, zauwazylam tez ze jak go karmie to podczas przelykania burczy mu w brzuszku, wogole prawie ciagle szuka piersi tak jakby byl glodny, sama juz nie wiem co mam robic
Strasznie mi go szkoda jak tak placze
Buziaczki i niech wasze maluszki zdrowo sie chowaja:*