Czesc Dziewczyny,
ja ostatnio nie mamm czasu wejsc na forum:-( teraz tez pisze z Bartusiem na moim brzuchu ale jak tak sie nic nie odezwe to potem znowu nie bedzie czasu i juz zupelnie o mnie zapomnicie.
U nas ok. Bartus w dzien jest calkiem aktywny,smieje sie patrzy na zabawki i na wyrazne wzory,lubi nawet karuzele nocki ladnie zaczal przesypiac. Jak zasnie ok 20 to spi ok 8h potem przerwa na karmienie i spi jeszcze z gozinke czasem 2 a raz nawet 3:-)
Ja nadal karmie piersia i butelka wychodzi ze co 3 h w dzien a w nocy przerwa jest dluzsza. I robie tak jak robilam najpierw 10 minut jedna piers potem 10 minut druga i potem butla 60ml albo 90ml.
Bartus nadal mi ulewa przeslismy z bebilon pepti na bebilon ar i jest lepiej z tym ulewaniem ale calkiem nie zniknelo.
Stwierdziaam ze raczej nie ma alergii a to ulewanie to nie przez alergie tylko bo mu sie tez zoladeczek nie domyka. Byl u nas lekarz i powiedzial zeby sprobowac tego mlekan AR. krostki mu nie wyskoczyly, kupki nawet zaczal robic wiec wszystko jest mysle ok.
Dziewczyny a wiecie moze jak wyglada ten katar alergiczny?? bo bartusiowi charczy w nosie czasem tez kichnie lub kaszlnie ale nie wiem czy przz to ze jest sucho w domu czy przez moze alergie....
troche mam stres czy nie ma tej alergii
Ja dzis zamowilam zaproszenia na chrzest:-) wyprawiamy chrzciny dopiero 26 czerwca ale czas juz je powysylac.
marta 70: moja mama mi mowiła ze jak bede miała mało pookarmu zebym piła Bawarke xd
na mnie tez karmii dziala a bawarka nie bardzo
Witam się i Ja

:-)
Mi tez po karmi piersi rozsadza

po jednym

a po dwóch to by chyba byla eksplozja

:-)

Wiecie znalazłam coś fajnego przez przypadek:-)juz Wam wklejam
Dziecięca Kraina - internetowy sklep dla dzieci. - Dzienniczek dnia i nocy Maluszka - bobas. Brioko
ja mam ten dzienniczek. juz mi sie koczy zostalo mi n 18 ni ale jest super i jestem z niego bardzo zadowolona nigdzie sie bez niego nie ruszam.