Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziękuje za odpowiedzi na temat temperatury u niemowląt)
ale tak piekna pogoda że spacerek się wydłużył, potem mój brat został z Maciusiem, a my pojechaliśmy na zakupy i zaliczyliśmy kościól
Jak wróciliśmy to kąpaliśmy Naszego bąbla teraz je a potem długi sen:-)
a ja miałam przyjemny dzień i nie mogę zasnąć z radości. Pierwszy raz od dawna czuje się tak jakoś dobrze muszę spać bo za godzinę będę karmić. Dobranoc. Oby jutro też była tak piękna pogoda na spacery.
Kate jutro też ma być ciepło więc napewno spacery styczniówek będą udane:-)
Joasiu a Tobie życzę samych dobrych wieści od lekarza:-) i obyś mogla ruszać na spacery:-)
DObraNOC
czesc,
dziekuje za zyczenia dla Majeczki - 2 dniowa impreze uwazam juz za zamknieta! bylo wspaniale, goscie dopisali, prezenty trafione, dziecko szczesliwe!
ja czuje sie fatalnie, mam jakies nietypowe zapalenie piersi(2 dzien) - goraczkuje!
moje przeziebienie jeszcze nie minelo...
Pozdrawiam Was zyczac uroczego tygodnia!
Czesc Dziewczynki:-)
My wczoraj tez zaliczylismy super spacerek 2 godzinki az mnie nigi rozbolaly.
Co do temp to mój Bartus ma cały czas 36,1 a mierze tym jednosekundowym.
Dzis tez pewnie zaliczymy spacerek bo za oknem slonko sie pokazuje i zapowiada sie ładny dzionek:-)