reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

witaj rusałka. no tak - to tak jak u białej dwa styczniowe maluszki :-)
ja się dziś wystraszyłam. wstałam rano - zimno w mieszkaniu, okno otwarte, a moja dzidzia rozkopana śpi w samych śpiochach. myślałam że się pochoruje ta moja myszka. na szczęście nic jej nie jest, ale chyba zacznę ją kłaść w śpiworku

reklama
a teraz doczytałam witaj rusałko :) podwójna stycznióweczko miedzy moimi bablami 2 lata a u ciebie rok :)

FOGIA -- tez jest podwójnie styczniowa ma FILIPKA KAJETANA I ANTONIEGO

Ostatnia edycja:
Witam nową mamusię

ja w trakcie sprzątania zaglądam, Mała próbuje zasnąć w łóżeczku, zobaczymy jak jej to wyjdzie na razie cisza:)u nas jakoś brzydko...

U nas tez jakis marudny dzien.. Chyba po weekendzie moja corcia jest taka "rozregulowana" a poza tym w weekend to zawsze sie cos dzieje a w tygodniu nuda wiec moze jej sie nie podoba ;) Narazie zasnela ale nie wiem jak dlugo to potrwa.

Moj M i ja mamy zapalenie oskrzeli, oboje na antybiotyku od dzisiaj. M ma prawie 39 stopni a ja tylko 35,3. Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego Miśka, aby nie podłapał od nas choroby, bo przy jego schorzeniu każda infekcja jest niebezpieczna. Jestem mega zdenerwowana i zmartwiona, a tak o siebie z M dbaliśmy, z uwagi na Mikiego i dupa:-(

Blondi - ja nie lubię maja bo w maju zawsze w naszej rodzinie są pogrzeby i źle mi się kojarzy. W maju zmarł mój ojciec, mojego męża ojciec, moja babcia, mój dziadek i tak dalej. I jakoś ten maj mi nie podchodzi. W czerwcu natomiast nie pasuje bo u nas w kościele tylko robią w pierwszą niedzielę chrzest a wtedy mamy komunię. Więc zostaje lipiec. Ja też byłam chrzczona jak miałam pół roku i nic mi nie było. A ogólnie maj jako porę roku to kocham bo bzy są wtedy i pięknie wszystko kwitnie.

Alez cisza:) Pewnie siedzicie na zamknietym skoro nikogo tu nie ma.. ?:)
W takim razie zmykam sie kapac i spac.
Dobrej nocki!
Gdynianka oby Twoj Misiek nie zachorowal.. Zdrowka dla Was!

reklama
Hej kochane.

Ale wczoraj Tycjan dał nam popalić, chyba brzusio go bolał.
Dzisiaj za to spał regularnie :) Wstaliśmy o 6 i usnął o 8 jak poszliśmy zaprowadzić dziewczyny do szkoły. Przebudził się o 9 na cycusia i wtedy jakoś spał do 13.30. Potem usnął o 16 i spał do 20. No i o 21.30 usnął spokojnie bez latania po domu i stawania na głowie aby usnął :)
Ja też zaraz idę spać bo jestem jakaś niewyspana, wczoraj wojował do północy bidulek mój malutki.
Miłej nocki.
A ja znowu sama na noc bo mąż miał ranną zmianę i po południu się dowiedział że na nockę ma jeszcze iść. Do końca tygodnia znowu nocki ale lepiej dla nas bo ma lepiej płacone na podmianie, 50 % więcej :)

Malutk_a - pozwoliłam sobie skopiować Twojego posta do "promocji" :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry