Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Staram się nauczyć jednej formułki "dziękuję za rady, jak będę potrzebowała, to poproszę", ale cięzko mi idzie ;-)Ja mówiłam: Dziękuję, ale wiem co robię. Pierwsze takie podziękowania ledwo mi przeszło przez gardło, ale później nawet się nie krępowałam. Teraz boją się dać mi jakąkolwiek radęStaram się nauczyć jednej formułki "dziękuję za rady, jak będę potrzebowała, to poproszę", ale cięzko mi idzie ;-)
Dziewczyny któraś z Was, kiedyś (bardzo precyzyjnie piszę :-)) napisała, że do uspokajania dziecka przy przewijaniu używa jakiejś aplikacji na telefon z dźwiękiem suszarki. No i ja właśnie z prośbą o nazwę tej aplikacji, bo chyba też muszę zastosować
jestem juz od poniedziałkuaninaa jesteśDawaj opis porodu, tyle się naczekałam na niego
![]()