Witam
Oj dziewczyny tyle produkujecie ze trudno Was nadrobic
Hunianka wielkie gratulacje Zdrowka Wam zycze
Patiinka super ze juz jestescie w domku Kurcze te polozne to powinny w druga strone -pomagac a nie isc na latwizne Oj nie dziwie sie bo ja tez bym wolala patrzec na moje slonko niz na monitor
Afja-Anetka to aniolek sie Wam trawił Ino pozazdroscic
Dorotqua hmmm 2 tyg.Dziwne Tez bym byla w wielkim szoku
gosia szkoda ze tak wyszlo z ta wizyta Moj lekarz zawsze ostrzega kiedy go nie ma
Marzenixx pewnie ze trzeba sie zrobic na bóstwo przed przyjsciem na swiat dzidzi -niech jest dumne z mamy Tyle czasu sie meczyla a tak pieknie wyglada he he
M@linka szkoda ze moze sie tak zdarzyc ze Twojego M moze nie byc kiedy urodzisz He he a moze sie tak zdarzy ze zdazysz urodzic jak on jeszcze bedzie
flamandka kuruj sie Zdrowka zycze
baska oj to u ciebie moze byc lada moment
asiorreek no co z jednej strony to mama sie martwi a z drugiej strony jest to bardzo wkurzajace Ja rowniez zapowiedzialam mojemu ze tylko jego chce widziec w szpitalu Tesciowa wielce obrazona na to bo ona tez chce Hmmm chyba bardziej sie przejmuje co ludzie (sasiedzi,rodzina ) powiedza he he Ale ma zakaz i koniec Wystarczy jak bedzie sie madrzyc w domu Na co jej tez nie pozwole
Indziorka gratki dla meza I powodzenia na praktycznym
ala1911 ja tez mam non stoper jakies schizy zwiazane z porodem Najbardziej sie boje ze przegapie skurcze Slyszalam ze te przepowiadajace moga byc bezbolesne a po nich moga sie juz zaczac te konkretne i ze nie zdaze do szpitala