mysiak trzymam za Ciebie kciuki kochana, na pewno będzie dobrze, tule mocno
dotka a więc dziś czeka mnie pieczenie ;-)
szylwias martwiłam się, że coś jest nie tak, ale skoro niektóre z nas tak mają to wszystko jest ok
hunianka piłam multiwitaminę w tabletkach musujących, ale się skończyła w czwartek więc może to brak magnezu tak jak piszesz, dzisiaj polecę do apteki i zobaczymy, czy będzie dalej męczyć...
milusia mnie też tak okropnie ssie, mam takie okropne napady głodu, a jak niczego nie zjem to cała się aż trzęsę, próbowałam jeść kostkę czekolady, żeby oszukać organizm, że dostał coś kalorycznego, ale nie działa... jak tak będzie przez całą ciążę to tak przytyję, że będę chyba największa na tym forum ;-) też miałam kiedyś skręcony kręgosłup w odcinku szyjnym i do teraz czuję tam zmiany pogody i nie tylko. Ciężko jest czasem wytrzymać z bólu i nic na to nie pomaga, no może bardzo gorąca kąpiel, która w tym stanie jest niewskazana:-( ale przy zmianach ciśnienia np. to tylko cierpliwość i nierzadko płacz...
traschka obie jesteśmy na półmetku do drugiego trymestru, a czas przecież czasem pędzi, nawet się nie zorientujemy, a już będzie cudownie ;-) ale z tym dyskiem... nie potrafię sobie tego wyobrazić i podziwiam, że to wytrzymałaś
kaja28 gratuluję dwóch serduszek :-)
ada powodzenia u lekarza, pamiętaj, żeby zdać nam relacje ;-) ogórkowa to moja ulubiona zupa, więc chyba dziś piekę ciasto i gotuję ogórkową
Abby, lanjaa czekamy na relacje