reklama

Styczeń 2013 :))

Witam

Ja nie jestem lepsza i u mnie noc tez byla okropna Oj ta bezsennosc
Powiedzcie mi jak to jest z tym twardnieniem brzucha ,z tymi skurczami Czy to caly brzuch jest twardy i tak trzyma przez jakis czas Czy tylko czesc brzucha

flamandka,ada1989,Kaja28
wracajcie do zdrowia

natal84 ja to jestem chyba jakas dziwna bo nie mam zadnej siary w piersiach Ba wogole mnie nie bolaly piersi w ciazy Kurcze mam nadzieje ze to nie wplynie na moja laktacje i zaraz po porodzie bede mogla karmic

januarka śliczny ten Wasz dzieciaczek Taki slodziutki

Asiorreek ja to juz zglupialam jak to jest z tym twardnieniem brzucha Myslalam ze mi twardnieje ale potem doszlam do wniosku ze to dzidzia sie tak wypina i wtedy robi sie brzuch twardy szczegolnie z jednej strony

aninek super avatarek a filmik wspanialy Bedzie pamiatka dla corci Zazdroszcze optymistycznego podejscia do porodu Ja juz mam stracha w oczach

muuuum to be powodzonka Trzymam kciuki

fillkat Zdrowka dla corci No i powodzonka Tobie bo juz masz 40tci 4 d

Milego dnia

reklama
Emilia Fajnie masz z tym czyszczeniem dywanów. Czysto w domku i kasa w kieszeni. Na pewno możesz to jakoś przełożyć i nie przepadnie.

A mnie mąż zapropwadził do lekarza, bo tak kaszlałam. I dostałam antybiotyk, bo mam zajęte dolne drogi oddechowe. Mam nadzieję, że szybko zadziała.

Życzę Wam miłego dzionka!

Witajcie dziewczyny. Ja od piątku w szpitalu. Trafiłam tu z wysokim ciśnieniem. Jest juz dobrze. Jutro maja mnie wypisać. W piątek. przy przyjęciu miałam. Usg . Dzidzia wazy 2600 pomoc malutko. Ale poza tym wszystko jest dobrze. Pozdrowienia dla wszystkich.

Czarni! Ja - pewnie jak i ty miałam nadzieję , że to już. Chociaż tak jak milusia miałam stresa bo włosy nieumyte :-) codziennnie myję na wszelki wypadek, a wczoraj akurat nie. Ale nic z tego ;-)
Asia dobrze, że już unormowane. Widzę, że z wagą dzizi idziemy podobnie u mnie w 36 było 2550. Ale już od ostatniej wizyty minęłą jakieś 1,5 tyg. Także mam nadzieję, że już waży chociaż z 2800. Ale na tą wagę trzba brać poprawkę. Hania miała ważyć 3 kg a ważyła 3700 ot taka mała pomyłka.
kaja flamandka i ada zdrówka.
agaagaaga czasem twardnieje tylko część brzucha przy skurczu. Ja w poprzedniej ciąży miałam same bezbolesne skurcze. Jak mnie złapało to od razu na porodówce wylądowało. A teraz mam bolesne i nic z tego. Chyba chciałabym już urodzić... ale jestem cierpliwa. Niech Franek nabierze trochę ciałka ( byleby nie przesadził :):-)

agaagaaga14- mi twardnieje tak że cały brzuch się spina..hmm.. jakby cię ktoś gorsetem ściągał.. i mi przynajmniej samo sie oddychanie głębokie włącza... trochę to inaczej czuć niż jak maleństwo sie wypina...

asia1313- waga sie nie przejmuj że malutko. moja siostrzenica sie urodziła z taką wagą i to tydzień po terminie i nikt nic nie mówił że jakoś odstaje.. dzidzia będzie miała jeszcze czas nadrobić..:)

Kaja 28 - dużo zdrówka..:) trzymaj sie ciepło i kuruj:)

Hej Stycznióweczki :-D

Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za gratulacje :tak::-D Jesteście kochane :tak:

Milusia Tobie gratuluję synka - data i godzin rewelacyjna :tak:

Powoli wpadamy w rytm dnia. Oleńka to mały głodomorek. Hanusia w ogóle nie jest o nią zazdrosna - jak tylko usłyszy, że płacze to mówi "mama idź, dzidzia płacze". Cały czas się do niej przytula i całuje. Od kilku dni jest w izolatce, w swoim pokoju, bo się rozchorowała i pilnujemy, żeby czasem Oleńka się nie zaraziła. Dzisiaj na szczęście jest już lepiej.
Mężuś jest z nami w domu i dużo mi pomaga.
Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły: jak Wasi mężusiowie dostaną opiekę nad Wami tylko tydzień, albo w ogóle, to mogą zgłosić się do lekarza rodzinnego. Nam ginka wypisała na 2 tygodnie, a poród tym razem ciężki nie był ;-)

Pozdrawiam i postaram się dzisiaj opisać poród w wolnej chwili

madziamadzia super że zajrzałaś - oby częściej ;-) i miło się czyta jak piszesz że hania nie jest zazdrosna.. ;-) niech dzieciaczki zdrowo rosną :tak:
asia1313 oby się wszystko unormowało - chociaż z wagą to nigdy nic nie wiadomo także nie martw się na zapas :tak:
kaja28 duuuużo zdrówka!

A ja chcę wszystkich dookoła pozabijać.... tak naprawdę... Czytam Was, ale nie wiem taki wnerw w sobie mam, że nie mam siły odpisać :/ Niech się ta moja głowa ogarnie, bo inaczej to w wariatkowie wyląduje :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry