Ha a ja jeszcze pospałam i dopiero się podniosłam

w sumie jak na razie pasuje mi takie podwójne wstawanie

Wolę na pewno to niż spanie po dwie/ trzy godziny na dobę :/ Na szczęście już bez głupich snów
Ala Na pewno nie minie mi do sezonu porzeczkowego, bo są w nich pająki

Nie ma mocy

Ja wczoraj wyszłam do apteki i do sklepu po drodze wstąpiłam i zeszło mi to jakąś godzinę... a w obie strony pewnie jakieś 400m tylko :/ Ja już nie wiem poruszam się jak ślimak, a później zmęczona

Już niedługo
Aninek Śpij jak masz sposobność i chęć

Ja już nie mam co do tego wyrzutów sumienia

wiem, że jak dzień lub dwa coś odłożę- np. pranie, to świat się nie zawali

Teraz powinnyśmy z lenistwa korzystać ile wlezie
Gosia Jakiego aparatu szukasz? My ostatnio kupiliśmy taki
Fujifilm Finepix S2995 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD i powiem Ci, że zadowoleni jesteśmy, filmiki też dobre kręci, zoom do filmów hd jest, także jak za takie pieniądze naprawdę się opłaca, szukałam na allegro, ale ten się bardziej opłacał
Czarni Nie wiem czemu co do Ciebie zrobiło mi się takie przeczucie, że wody nagle Ci chlupną i się zacznie

Może męża do seksiku wykorzystaj? Bo schody niebezpieczne są- można dziecku dopływ tlenu odciąć :/
Asiorek Podobno właśnie tak jest- najpierw się robi wszystko żeby donosić, a później przez to wyjść nie chce, bo blokada psychiczna też dużo robi :/ Ja mimo też wyraźnych przesłanek typu skurcze itd to jednak mam wrażenie, że dotrzymam do terminu... tylko ja terminu już przenosić nie mogę i najpóźniej 22 stycznia mam być na wywołaniu...
Green Zdrówka dla Was

Nie łam się, gronkowiec jest do zwalczenia

No i niestety tak jest, że w szpitalach są te świństwa i mimo tego, że oni dbają o tą higienę szczególnie przy dzieciaczkach to i tak zarażenia tymi wrednymi stworkami

Także głowa do góry i będzie dobrze
Alicja Ja bym chciała, żeby młoda się w piątek zdecydowała, bo bóle w kręgosłup idące do najprzyjemniejszych nie należą, a łapią coraz mocniejsze, znaczy, że już mnie zwalić z nóg potrafią :/
EMilia Powiem Ci, że ja też daję na wstrzymanie i po prostu mimo tego, że czuję się naprawdę beznadziejnie i poprawy za bardzo nie ma to do lekarza nie pójdę, bo w poczekalni złapię kolejne zarazki, a i tak nic mi nie da jak zwykle:/ Także to się mija z celem, a zaszkodzić może

Oby dzisiaj CI wszystko dobrze poszło- moja księżniczka też w nocy takie harce odprawiała, jakby się chciała na świat przebić nie tędy co powinna
Caroline A u mnie biało

A i tak nic mi się nie chce

się wybieram do salonu kosmetycznego na regulację brwi i się nie udaje od hm... dwóch tygodni, a sama nienawidzę tego robić

ja po swoim śnie to jeszcze większe zbrzydzenie do tych stawonogów mam
O i znowu skurcze się zaczęły, a myślałam, że dzisiaj będzie spokój...