MAMAAGA4 ja tak samo jako młoda dziewczyna musiałam opiekować sie młodszą o cztery lata siostrą, dlatego też nie zmuszam mojej córki do opieki nad młodszymi siostrami, domyślam się ze bedzie ci trudno jak córka wyjedzie na studia, my jak przyjechaliśmy do UK w połowie listopada, to moja najstarsza córka została z moją teściową w Polsce, ile ja łez wylałam ze w razie czego jestem tak daleko od niej, ale stwierdzilismy że córa skończy półrocze w obecnej szkole i wtedy do nas dojedzie i w połowie lutego już jechaliśmy po nią.
wikcia2007 zobaczymy czy mężuś się spisze z tym masowaniem, ja przy dwóch pierwszych ciążach też miaam przebijane wody płodowe, a w ostatniej same mi odeszły w domu
Deszczyk moja najstarsza córka tez była mała 2530 i 52 cm a obw. główki 31cm, ale ja miałam malutki brzuch, że jak byłam na porodówce to w pierwszej chwili chcieli zatrzymac akcje porodową bo mysleli że to wcześniak, ja ogólnie nie wspominam pierwszego porodu najlepiej, tzn. chodzi mi o traktowanie mnie, ale to było dawno temu
mnie mdłości męczą już drugą noc, spać przez to nie mogę, w dzień też nie jest najlepiej ale noc to porażka