Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Te paluszki rybne pachną troszkę i smakują jak nachosy :-):-). Mmmm już mi się pieką w piekarniku i frytki i paluszki mniam. Tylko nie udało mi się dostać dobrej surówki do kompletu
no nic przeżyję jakoś 
oj ja tez mrozona kupilam wiec sie okaze.....hehe widze ze nie ja jedna, skusilam sie i kupilam w garmzerce kilka na wage w Piotrze i Pawle i byly niedobre![]()
to wszystko przez Ciebie !!!!:-) narobilas mi jeszcze wiekszego smaka ze wsiadłam w samochód, małego pod pache i kupiłam 2 opakowania ! fakt ze mrozone no ale zobaczymy, a najgorsze jets to ze przy okazji kupiłam kluski śląskie bo mnie naszła na kluski ze smazoną cebula i teraz nie wiem co zrobic czy z jagodami czy z cebulką!!Marzenixx a ja właśnie byłam u mamy i patrze a tu pierogi z borówkami mmmm no i jak tu nie zjeść ?podebrałam trochę młodszej siostrze na pewno zrozumie hehe :-)

truskaweczki dstałam od tescia z działeczki ale jakoś nie mam ochoty, zdecydowanie wole czereśniea ja skuszę się na truskaweczki z jogurcikiem,mniam:-)

HEj kochane,
wybaczcie, że nie piszę, ale od wtorku jestem na spontan wczasach w górachczuje się cudownie...mam nadzieję, że nadrobię jak wrócę w niedzielę

Dziewczyny a za mną chodzą paluszki rybne meksykańskie i frytki jem je na obiad już 3 dzień. A najchętniej bym jadła nachosy pikantne z dipem serowym mniam mniam. Te paluszki rybne pachną troszkę i smakują jak nachosy :-):-). Mmmm już mi się pieką w piekarniku i frytki i paluszki mniam.