Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
urodzę... Haha jak minie ustąpi to go nastrasze, że całą wyprawkę niech kupuje sam, bo tak samo ja się znam jak i on 
Witam Was z kapustką kiszoną 

Milusia ja w tym roku robię z owoców przede wszystkim soki, bo kompoty mam z poprzedniego roku. Robiłam już m.in. z truskawek, porzeczek czerwonych i czarnych (dodałam do nich trochę malin), czereśni, wiśni. A na pewno zrobię jeszcze ze śliwek takich dużych żółtych i planuję zrobić jabłkowo-gruszkowy, bo Hanuśka uwielbia sok Bobofrut właśnie taki. Dżemów za dużo nie jemy, więc mama daje mi zawsze kilka słoiczków i teściowa, a ja nie robię. Z warzyw obowiązkowo ogórasy kiszone i w occie, fasolka szparagowa, potem buraczki. Kiedyś robiłam leczo z cukinią, zagotowałam w słoikach jak bigos i było super.MadziaMadzia, a powiedz mi prosze co się sprawdza najlepiej w przetworach bo kręcę się wokół nich i jeszcze nic nie wymyśliłam![]()
Lanjaa na katar zrób sobie inhalację z wody i soli - super pomaga. Jeśli masz suchy kaszel i sucho w gardle to polecam Glosal w sprayu - spokojnie możesz brać - kazała mi go kupić larygolog, jak byłam 2 tygodnie temu i jest superOd kilku dni walczę z przeziębieniem, mówie wam ze masakra jak nie można prawie nic wziąć na katar lub inne dolegliwości i prawie ciągle leżę bo nie daje rady chodzićtak mnie osłabiło
W piątek mamy pogrzeb w rodzinie i powinnam iść, oby mi trochę przeszło...
. Jest też specjalny syrop na przeziębienie dla kobiet w ciąży *spam* - nie brałam, ale słyszałam, że pomaga. Na przeziębienie mi pomaga też herbata z cytryną, miodem i szczyptą imbiru i cynamonu.