Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekichyba juz te najgorsze sa poza mna :-) Poczatek mialam fatalny, wymioty ranoo,po poludniu , wieczorem. Byly chwile ze mialam dosc . Ale teraz juz jest lepiej , chociaz mdlosci czasem wracaja
, ale da rade wytrzymac.
Zapomnialam dodac ze to moja pierwsza ciaza! i mam nadzieje ze wszystko bedzie super jak do terazzycze sobie i wszystkim mamciom :-)
I mmam pytanko. Jak wkleic suwaczek? bo cos mi to nie wychodzi![]()
Z morza do morzajedziemy na trójmiasto zrobić rundę po miastach i trochę odpocząć i wrócić kilka lat wstecz do zwariowanych czasów tylko ja będę najbardziej ograniczona ;-) ale mi to akurat wogóle nie przeszkadza. Będę ten czas mogła poświęcić mężowi
![]()
Cześć!
nadrobiłam ale nie mam czasu się rozpisać więc napiszę w skrócie co u nas.
Mdłości raz są a raz nie ma, co dzień muszę sobie uciąć drzemkę w ciągu dnia bo inaczej nie funkcjonuje normalnie. Brzuszek rośnie ale fotka tkwi u mojego mężula na telefonie i co dzień zapominam mu przypomnieć żeby w końcu zrzucił na komputer
wczoraj po 23 poczułam nasze dzieciątko, z pewnością to one! :-) zastanawiałam sie najpierw czy aby napewno ale po jakichś 15 minutach tak sie rozszalała że już nie miałam wątpliwościpo tych akrobacjach spinała się macica i od nowa
w poprzedniej czułam wyraźniej,takie jakby dotknięcia ale A. był starszy wtedy o 3 tyg więc większy, teraz to było takie pyrkanie w brzuszku, musiała fikać niezłe fikoły :-) szczerze mówiąc to nie spodziewałam się czegokolwiek teraz, a tu mamy niespodziankę
w szpitalu w którym rodziłam A. nie trzeba było mieć żadnego zaświadczenia ze szkoły rodzenia to porodu rodzinnego, na izbie się tylko pytała czy rodzę sama czy poród rodzinny. i tyle.
jutro wybywam na tydzień niby wakacji, więc nie będę miała jak pisać :-(
Domiska1 no pełen respekt z mojej strony ja się okropnie rozleniwiłam nic mi mi się nie chce, ani wychodzić z domu ani nic.![]()
ja mam nie tyle lenia co odczuwam ogromną niechęć gdy muszę gdzieś iść
. Plus każdy spacer jest okraszony bólem moich pośladków(nie wiem dlaczego, może to wina butów może po prostu mój tyłek mówi żeby nigdzie nie łazić tylko siedzieć w domu
) Mam też ostatnio problem z jedzeniem. Kompletnie nie mam ochoty na jedzenie, nie przeszkadzają mi zapachy czy coś ale nie czuję głodu ani potrzeby jedzenia. Nie wiem co jest mam nadzieję że przejdzie szybko. Szczerze to może i bym częściej wychodziła ale boje się sama wychodzić z domu. Mam zawsze pecha jak wychodzę sama a mój M pracuje i dopiero o 18 jest w domu a po pracy nie chce mu się wychodzić :-(.
a najlepsza ta co do 7 roku karmiła te dziewczynki i mówiła z męzem że mąż też pije jej mleko z cycka 
ale placki za mną chodza ziemniaczane tylko kto mi zetrze ziemniaki ??