Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieję,że jutro będzie ze mną lepiej,bo planujemy wielkie grillowanie (huuura,w końcu ma być ładna pogoda.....tylko ciiiii,bo zapeszę
).Mam nadzieję,że stan Twojej ręki szybko się poprawi,czego z całego serce Ci życzę.Mam problem z lewą ręką wiec nie będe duzo pisac jakies zapalenie sciegna i ledwo cokolwiek robie tak mnie boli ze w nocy nie spałam i w dodatku nic nie moge wziasc ani smarowac mam czekac az przejdzie a jak nie przejdzie do poniedziałku to do chirurga.
Sama wiem,jak jest ciężko,kiedy nosząc maleństwo pod sercem,coś takiego nam się przytrafia.
Miałam taki ból kręgosłupa promieniujący do obu nóg,że masakra
Zajęto się mną nad wyraz dobrze,ale bez farmakologii się nie obyło.Bardzo nie chciałam.Bałam się i boję nadal o moje dzieciątko,ale nie było wyjścia.Musieli mnie na nogi postawić.Dziś po 6 tygodniach jest całkiem dobrze.Choć mieszkam w UK, ciąże prowadzi mi lekarz,a raczej cały zespół lekarzy.Mam nadzieję,że za kilka tygodni wrócę do pracy jeszcze na trochę...Trzymaj się słońce. Dużo zdrówka życzę;-)a mnie plecy trosze bola na dolemam nadzieje ze to nic zlego, ale chyba jakas choroba mnie rozbiera, kicham gardlo troszke boli... ehhh co jeszcze mnie czeka :-(

Trzymaj się słońce. Dużo zdrówka życzę;-)
Miłego wieczorku dla wszystkich i oczywiście udanej niedzieli![]()
Co do bólu głowy to ponoc jak dużo w ciąży boli to chłopak hehhe taki zabobon![]()
Tego jeszcze nie słyszałam,ale wcale bym się nie pogniewała,jak będzie chłopczyk;-)magda no mi siostra ciagle to powtarzala bo mnie głowa bolała hehe no ale chłopak jest
uciekam spac, dobrej nocki