Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale spoko, nie wszyscy musza lubić to samo;-)
Kolejny dzionek zleciał. Jutro mam spotkanie z położną, ale jak znam życie to nic ciekawego się nie dowiem.Poza tym pogoda u nas do bani i niestety nie zanosi się na poprawę
Aż się boję kolejnego dnia spędzonego z dziećmi znowu w domu:-(
U nas to już trzeci raz, więc dla niego normalka...Mnie jednak jest czasem przykro. Tak sobie myślę, że on chyba czeka aż się dowie, czy udało się ustrzelić synusia, bo wiem,że bardzo go chce. Nie mówi mi tego, ale ja go znam i pewnie, jak się spełni jego marzenie, to zacznie do tego podchodzić inaczej. Ja tylko się boję, co będzie, jak jednak nie będzie synuś..?Smutno mi jakoś przez to, bo dla mnie mimo,że nie pierwszy raz, to jednak emocje wciąż te same.
Wyprawka w 4 miesiącu to przesada. Ja przy obu córkach kompletowałam ok 7-8 miesiąca. Nie martw się. W dzisiejszych czasach jest taki wybór wszystkiego, że nawet w 9 miesiącu byś zdążyła. A to jaką mamą będziesz, na pewno nie zależy od tego, kiedy skompletujesz wyprawkę. Dla swojego dziecka zawsze będziesz najpiękniejsza, najcudowniejsza i niezastąpiona;-)
Póki co tylko raz mieszkałam tu w domu, gdzie wilgotność wynosiła ok 30%. Tak poza tym, to koszmar
Dzięki za poprawę humoru:-)Magda z uk Ja też jutro z położną się widze i chyba nic nowego sie nie dowiem, zobaczymy co powie na moje krwawienie....
a u nas dziś taka piękna pogoda była! chyba ze 30 st w słońcu, w końcu mogłam założyć krótkie spodenki:-) bylismy na placu zabaw i młody się wyszalał w piaskownicy i wodzie hehea jutro M naleje wody do baseniku i niech się grzeje, bo do końca tygodnia ma być tak ładnie :-)
Jak dalej jutro będzie tak paskudnie, to lecę do Ciebie;-)