Heh no muszę powiedzieć że też nie czuję się za pewnie czytając tą listę;-).
Myślałam że jeszcze co najmniej 2 miesiące zanim zacznę się takimi sprawami zajmować. A tu proszę.Zaczynam się bać......

.
Mam dokladnie to samo. Na dodatek nie wiem czy zaczac juz kupowac te wszystkie rzeczy, bo nie wiem czy bedziemy jeszcze na jesien zmieniac mieszkanie czy nie. Wozek chcialam kupic jakos dopiero w listopadzie, mam nadzieje ze to nie za pozno. Narazie kupilam tylko pare ciuszkow, tak dla przyjemnosci. Praktycznie wszystkie uzywane, ostatnio upolowalam ten pierwszy kombinezonik na zdjeciu:
jest cieplutki i bardzo mieciutki :-) i dalam za niego tylko 2 £ (ok. 10zl). Ten drugi i kurteczke kupilismy wczesniej. Tylko nie wiem jak bedzie z rozmiarami, na tym pierwszym jest napisane SIZE: N/BMNTH - to chyba znaczy new born, ale mi sie wydaje dosc spory, wiec z tym napewno nie bedzie problemu, kurteczka jest 0-3, wiec moze byc za duza, a ten drugi kombinezonik jest TINY BABY, wiec sie boje, ze to jak dla wczesniaka. Ale nawet jak sie nie przyda, to nie bedzie mi tak zal, bo zaplacilismy za niego bardzo malo.
Kropka gratuluje zakupu wozka! Ja mysle, ze moze byc tez dla dziewczynki, dasz jakis rozowy kocyk i inne duperelki i jest ok
A poza tym tak z innej beczki wlasnie kupilismy bilety na trzy dni do Szkocji i sie tam wybieramy na nasza druga rocznice we wrzesniu! :-) Teraz musimy zarezerwowac noclegi i zdecydowac co dokladnie chcemy zwiedzac.