Cześć dziewczyny.
Dziś i ja znalazłam z rana chwilkę czasu na forum. Co prawda coś mnie głowa boli, ale nie jest źle.
Kropka mi się mata edukacyjna bardzo przydawała już od 2 miesiąca. Dziewczynki bardzo ładnie uczyły się na niej chwytania. Zawsze możesz zasugerować na prezent, jeśli ktoś zapyta, co kupić. Leżaczek też mi służył od 2 miesiąca. Dzieci lubią widzieć świat w innej pozycji niż leżącej,a przecież nie będziesz nosić non stop. Są fajne leżaczki, można je brać ze soba do każdego pomieszczenia, a maluch będzie Cię obserwował. Ja polecam.
Ja kupowałam w PL fajne ciuszki w sklepie Wójcika. W moim mieście był cały sklep, ale ubrania można znaleźć w różnych hurtowniach. Poszukaj u siebie w mieście jakiś hurtowni, bo mają zazwyczaj niższe ceny, a i jakościowo ubranka nie zawsze są gorsze. I jeszcze w Smyku są czasem fajne ciuszki.
Ada pewnie Ci dadzą teraz wybór co do porodu, bo dla nich cc jest wskazaniem do następnego cc . Jeśli jednak bardzo chcesz, to pozwolą Ci zacząć sn, ale chyba tylko 2 godziny. Jak nie da rady urodzić w tym czasie siłami natury, to na stół. Położna Ci wszystko powie. Ja powiem Ci nie miałam żadnych problemów po moich 2 cc i teraz już nie mam wyboru. Mam nadzieję, że dojdę szybko do siebie.
Poza tym miłego dnia wszystkim życzę!