Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w pierwszej ciąży robiłam blond pasemka ok.20 tyg i wszystko było OK, teraz farbowałam włosy w 10 tyg na ciemny kolor i na dniach znowu będę tak samo farbować. Myślę, że to nie ma wpływu na dziecko, chyba bardziej chodzi o ten zapach farby, że może być szkodliwy. Ale przecież pół dnia się tego nie wącha tylko max pół godz.Powiedzcie mi dziewczyny farbujecie włosy ?
Różne opinie na ten temat słyszałam
Miłego dnia !![]()
boże ta ciąża mi mózg wysysa bratowa mojego m nie szwagierkaheh teraz dopiero przeczytałam co ja nawypisywałam..

Przestraszyłam się, bo to może być problem z nerkami. Od razu umówiłam się na wizytę do pediatry i dała nam skierowanie na badanie moczu i USG brzucha. Z krwią nasikała tylko dwa razy, teraz sika często i mało, ale bez krwi. Mam nadzieję, że jej nerki są zdrowe.
Maleństwo aktywne zwłaszcza wieczorami.
i nic nie pomaga. Zebym chociaż w dzień chciała się zdrzemnąć ale też nie mogę. Masakra. Młody śpi, starsza jeszcze się tam u siebie w pokoju tłucze, mąż w pracy w telewizji wielkie g.... I jak tak pomyślę że do stycznia. A póżniej pewnie będzie misię chciało spać i okaże się że przy trójce dzieci a przede wszystkim noworodku nie będzie to możliwe. Chciałabym dlatego naładować akumulatory teraz ale nie da rady.

Malinka Miły gest z Twojej strony z tym prezentem. A nie wiesz czy koleżanka ma może jakąś listę życzeń? Ja za dobra w wymyślaniu prezentów nie jestem, dlatego przeważnie pytam. Nie ma niespodzianki, ale przynajmniej wiem, że dana osoba jest zadowolona.
Mamaaga na razie siedze ale M cos kombinuje i do łózeczka chce mnie wcześniej zaciągnąć, hmmmm, ciekawe co mu po głowie chodzi?
Malinka a może byc coś śmiesznego? my np na swoim ślubie od jednych znajomych dostaliśmy tabliczki z nr rejestracyjnym kobiety i mężczyzny, to tak na wesoło, wkleje linka jak to mniej więcej wygląda, ale nie wiem gdzie to kupic, może gdzies w sklepie ze śmiesznymi rzeczami Numer rejestracyjny kobiety | bebzol.com �mieszne prezenty - Numer Rejestracyjny M�czyzny - Propa-Ganda
M@linka ja powiem Ci, że miałam ślub 23.06tego roku i zaskoczył mnie jeden piekny prezent. Mianowicie stojący anioł z porcelany z wkładem na świecę. Stoi na ciemnej rtv i super współgra z wystrojem mieszkania i przyciąga uwagę. Każdy się zachwyca.
Malinka mi się te ręczniki podobają, lubię praktyczne prezenty
Moja córcia we wtorek zaczęła często robić małe ilości siku i przy tym płakała, że ją piecze. Jak zobaczyłam jej siuśki to były takie podbarwione krwiąPrzestraszyłam się, bo to może być problem z nerkami. Od razu umówiłam się na wizytę do pediatry i dała nam skierowanie na badanie moczu i USG brzucha. Z krwią nasikała tylko dwa razy, teraz sika często i mało, ale bez krwi. Mam nadzieję, że jej nerki są zdrowe.
Pochwalę się, że od kilku dni czuję wyraźne kopniaczki, na razie takie delikatne, ale sąMaleństwo aktywne zwłaszcza wieczorami.