Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, moze upoluje cos dla maluszka! az sie boje wchodzic do takiego sklepu z dzieciecymi rzeczami, bo nawet jak w ciazy nie bylam , to piszczalam na widok malych spioszkow , koszulek , i tych slodkich malutkich sukieneczek 

Dziewczyny dzisiaj gadałam z kumpelą, która no na brak kasy nie narzeka no i teraz będzie rodzić,. Wyprawka ją kosztowała 8 tyś prawie (z rozmiarami ubranek tylko 56 i 62) sam wózek 3,700Ja liczę, że się w 2, 5 max zamknę a mam nadzieje jednak że w 2000. Z tym, że ja nic nie dostanę, bo nie mam od kogo, jakieś dorbne rzeczy może od szwagierki, która ma dziewczynkę i te które będą na mojego chłoptasia
Kropka wydaje mi się że materacyk lepiej kupić nowy.
Ja osobiście jestem zwolenniczką używanych rzeczy ale materacyk, pościel a później buciki itp kupię nowe.
Kaja jeżeli chodzi o turystyczne to nie pomogę.. wszystkie kumpele mają drewniane i nie znam opinii na ten temat.. trzeba poczekać na uwagi doświadczonym mam.
Ja planuję pokupić używane ciuszki ale dobrych i sprawdzonych marek także troszkę zaoszczędzęale za to nadrobię wózkiem :/ nie planuję leżaczko bujaczka czy jakoś tak.. preferuję podłogowy tryb dla dzidzi więc też ten koszt odejdzie. zastanawiam się jednak nad chustą do noszenia córy - tylko nie wiem jak dam radę się "uwiązać" sama
![]()
wiesz to może być przyczyna diety i ruchu, u nas po przeprowadzce też się zaczęła sypać, wcześniej jadła domowe jedzenie + mięso które kupowaliśmy na kilogramy, takie mielone, wiadomo że nie takiej jakości jak te które my jemy, ale było tam i drobiowe, i wieprzowe a i wołowe, chrząstki itp. czasem jej gotowałam, czasem surowe i do tego makaron z warzywkami. i kości które dostawaliśmy za free z pobliskiego zakładziku wędliniarskiego. no i to co nam zostawało na talerzu i dużo ruchu gdzie gubiła zbędną sierściuchę. a po przeprowadzce mięso się skonczyło bo tutaj nie znalazłam takiego miejsca gdzie bym mogła coś takiego kupić a na super ekstra karmy nas najnormalniej nie stać, bo to owczarek i je sporo. i ograniczona ilość ruchu. karma z torby + nasze żarełko/ ale odkurzanie raz dziennie wystarczało, choć i tak fruwały :-) może spróbuj zmienić coś w jej diecie, może się poprawi? poszperaj w necie w tym kierunku. warto próbowaćPo za tym, drugi problem, ona kilka razy w roku się porządnie sypie![]()

eh przypomniało mi sie jak to jest mieć takiego maluszka
juz się doczekać nie moge:-)

od wczoraj wieczorem zresztą teściowa zapytała się co moi rodzice robią w sobotę może by przyjechali a ja zaczęłam ryczeć i uciekłam do siebie
od rana nie mam humory szok jakiś zły czas nadszedł nawet na męża się złoszczę lepiej nie mówić uciekam może mi przejdzie
i za tymi sklepowymi właśnie nie przepadała, ale jak nie miała nic innego pod nosem to nie miała wyjścia.