Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet gondolę od wózka, żeby dzidzia do spania miała ciaśniej
to fakt wyluzowałam, tez mnie się wydaje, że lepiej emocje trochę na wodzy trzymać, oczywiście przeokropnie się cieszymy, że dziecko jest w drodze itd, tylko jeśli ja mam się tym napędzać ,że to moja pierwsza ciąża itd, to nie sądzę, żeby to aż tak było dla dziecka dobre, tak na spokojnie normalnie próbuję do tego podchodzić... Siostra moja to w ogóle, zmieniła większość swoich nawyków nie tylko żywieniowych, ale ogólnie życiowych i tomi się do końca nie podobało. Mam od niej duże ciśnienie, że wszystko robię nie tak, więc po co sama jeszcze mam takie rzeczy do głowy sobie dobierać, ludzie robią to za mnie
Jakby się chciało wszystkie zakazy i nakazy w ciąży stosować, to przez te 9 miesięcy trzeba by było leżeć w łóżku, broń Boże nie wstawać i żyć o sucharach i wodzie
, mnie się wydaje, że się czuje co potrzeba w danym momencie, czy jeśli chodzi o jakieś spacery, czy pokarmy przyjmowane, i nie należy sie kierować tylko i wyłącznie wytycznymi naukowców itp 
więc po co aż tak nadwyrężać domowy budżet, może becikowe uda się szybko załatwić, to nawet za becikowe wózek można kupić;-) ja wcześniej panikowałam, teraz to ludzie panikują a ja na spokojnie 

Nie wiem, jak ja dziś będę funkcjonować. Od rana wybieramy się na spożywcze zakupy i nie możemy się zebrać...Ech...zawsze coś

:-)