• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

Dominiska to super ciesze sie ze wizyta spokojna i zaufanie masz do prowadzacej to najwazniejsze :)
Ola, Aneta to mnie uspokoilyscie troche, niby wiem ze sie wszystko rozciagnac musi ale jak sie to zaczyna to taki niepokoj przychodzi troche

reklama
witam
ja z kawką, dzieciaki zawiezione do szkoły tylko najmniejsza została
oj współczuje wam z tymi lekarzami takie odległe terminy i to prywatnie, w sumie ja to też nie będę miała za wesoło, wizyty tylko z położna i 2 usg a pierwsze po 12 tygodniu jakoś, ale pod koniec października pojedziemy na kilka dni do Polski to sobie pójdę na usg dodatkowo
mnie też ciągnie w brzuchu, wogóle to dziś przypada mi dzień @, mam nadzieję ze nic się nie wydarzy
co do mojej siostry to ja się z nią zobaczę dopiero pod koniec lipca bo wtedy przyleci do mnie z mężem na kilka dni, ale cały czas trzymam kciuki zeby do tego czasu im sie udało

Niebieska oby siostrze sie udalo, trzymam &&&

Mam pytanie jeszcze czy jak Was podbrzusze ciagnie / boli to lykacie no-spe czy zaciskacie zabki i przetrzymujecie to?

Niebieska oby siostrze sie udalo, trzymam &&&

Mam pytanie jeszcze czy jak Was podbrzusze ciagnie / boli to lykacie no-spe czy zaciskacie zabki i przetrzymujecie to?

Ja tam żadnych leków nie biorę nie skonsultowawszy się z lekarzem. Ale z drugiej strony mnie nie boli na tyle żebym myślała o czymś żeby wziąć.

Jeśli bóle brzucha są silne, nie można zaciskać zębów tylko trzeba łykać nospę. Nospa działą rozkurczowo, a jak wiadomo skurcze w ciąży nie są bezpieczne.

no zle sie troche wyrazilam nie chodzilo mi o zaciskanie zebow jak mocno boli bo to wiem ze wtedy trzeba dzialac, chodzilo mi o takie bole rozciagajace ktora nie sa tez zbytnio przyjemne ale to nie typowe skurcze

no zle sie troche wyrazilam nie chodzilo mi o zaciskanie zebow jak mocno boli bo to wiem ze wtedy trzeba dzialac, chodzilo mi o takie bole rozciagajace ktora nie sa tez zbytnio przyjemne ale to nie typowe skurcze

nospa ci niezaszkodzi, jak cie to bardzo denerwuje to wez...mnie tez troche ciagnelo i klul mnie prawy jajnik, ale to bylo ze dwa razy po 2h - wiec nic nie bralam...raczej by to malutki bol - takie jakby mrowienie

Dzisiaj na 15 jestem umówiona do siostry mojej lekarki (jest po operacji, będzie za jakieś 3 tygodnie przyjmować), a na jutro u zupełnie innej ginki. Miałam iść jutro, ale z drugiej strony do 10 tygodnia muszę mieć pierwszą wizytę, nie wiadomo czy moja lekarka już będzie do tego czasu.
I teraz nie wiem czy iść dzisiaj (tu będzie na plus jeśli chodzi o pierwszą wizytę) czy jutro (tutaj bardziej szukałam po opini lekarza, ale i tak nie będę prowadziła tam ciąży). :confused:

reklama
Dzisiaj na 15 jestem umówiona do siostry mojej lekarki (jest po operacji, będzie za jakieś 3 tygodnie przyjmować), a na jutro u zupełnie innej ginki. Miałam iść jutro, ale z drugiej strony do 10 tygodnia muszę mieć pierwszą wizytę, nie wiadomo czy moja lekarka już będzie do tego czasu.
I teraz nie wiem czy iść dzisiaj (tu będzie na plus jeśli chodzi o pierwszą wizytę) czy jutro (tutaj bardziej szukałam po opini lekarza, ale i tak nie będę prowadziła tam ciąży). :confused:

skoro i tak ktos inny bedzie ciaze prowadzil to idz dzisiaj - bedziesz miala z glowy...ja nie lubie czekac na wizyte...swoja mam dopiero za 2 tygodnie i wtedy bede wiedziala co z tym moim krwiakiem i kosmowka;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry