Dorotqua
Fanka BB :)
Hej dziewczyny witam Was w ten pochmurny piątek:-).
Ból ręki i opuchlizna zeszły wczoraj popołudniu chyba faktycznie był jakiś nacisk czy coś.
Z moim się wczoraj pożarliśmy o imię. Bo mu się Kubuś nie podoba ani żadne z tych co mi się podobają i powiedział że i tak on pójdzie małego zapisać w USC i że to jego decyzja i tak od słowa do słowa taka awantura wybuchła że myślałam że go uduszę gołymi rękoma

!!! Bożesz a już się cieszyłam wczoraj że mam tą kwestię z imieniem za sobą. Gdyby była dziewczynka byłoby łatwiej, bo mieliśmy z góry już upatrzone imię. Może małemu siusiak się oderwie w czasie porodu
to jeden problem z głowy. Podobno po weekendzie mają wrócić upały
. Wcale się na to nie cieszę, już przyzwyczaiłam się do przyjemnego chłodku za oknem. Muszę się wybrać na zakupy po nowe ubrania i buty na jesień bo kurcze wczoraj przeszukiwałam wszystkie schowki na buty i żadnych dobrych nie mam
. Zwykle na jesieni ubierałam swoje obcasy ale raczej teraz nie przejdzie:-(. Nie cierpię chodzić na zakupy zawsze włącza mi się tryb wyrzutów sumienia że muszę kasę wydać.
Przeszukuję allegro w dziale "macierzyństwo i ciąża" bo dużo dziewczyn sprzedaje całymi zestawami ubrania. Tylko ja już nie orientuję się jak mam rozmiar;-). Dziś powinien przyjść adapter do pasów do samochodu dla mnie. Upatrzyłam za 70 zeta na allegro bo normalnie w okolicach 130 złotych
.
Ból ręki i opuchlizna zeszły wczoraj popołudniu chyba faktycznie był jakiś nacisk czy coś.
Z moim się wczoraj pożarliśmy o imię. Bo mu się Kubuś nie podoba ani żadne z tych co mi się podobają i powiedział że i tak on pójdzie małego zapisać w USC i że to jego decyzja i tak od słowa do słowa taka awantura wybuchła że myślałam że go uduszę gołymi rękoma

!!! Bożesz a już się cieszyłam wczoraj że mam tą kwestię z imieniem za sobą. Gdyby była dziewczynka byłoby łatwiej, bo mieliśmy z góry już upatrzone imię. Może małemu siusiak się oderwie w czasie porodu
to jeden problem z głowy. Podobno po weekendzie mają wrócić upały
. Wcale się na to nie cieszę, już przyzwyczaiłam się do przyjemnego chłodku za oknem. Muszę się wybrać na zakupy po nowe ubrania i buty na jesień bo kurcze wczoraj przeszukiwałam wszystkie schowki na buty i żadnych dobrych nie mam
. Zwykle na jesieni ubierałam swoje obcasy ale raczej teraz nie przejdzie:-(. Nie cierpię chodzić na zakupy zawsze włącza mi się tryb wyrzutów sumienia że muszę kasę wydać.Przeszukuję allegro w dziale "macierzyństwo i ciąża" bo dużo dziewczyn sprzedaje całymi zestawami ubrania. Tylko ja już nie orientuję się jak mam rozmiar;-). Dziś powinien przyjść adapter do pasów do samochodu dla mnie. Upatrzyłam za 70 zeta na allegro bo normalnie w okolicach 130 złotych
.
. Patiinka dzięki za przypisanie mi tak zaszczytnej funkcji. Mogę być waszą Panią Gadżet. A żeby słowa nie poszły na wiatr, to poniżej wklejam linka do świetnego śpiworka do wózka, który jest drogi nie powiem, ale można go wykorzystać po wyjęciu wkładki praktycznie przez cały rok od urodzenia bo pasuje zarówno do gondoli jak i spacerówki. Kolory też są fajne. Właściwie większy wybór dla chłopców, ale ja dla dziewczynki wybrałabym taki kolorek