Myslalam, ze cos porobie dzis przed praca, ba zaczynam o 17, ale spalismy az do 12

, chociaz to bylo takie byle jakie spanie, bo nie dosc, ze mi osemka wylazi i boli mnie dziaslo i cala prawa strona szczeki, jeszcze zaczynaja sie skorcze lydek, a na dodatek zaczeli nam wiercic dziury w jezdni tuz pod naszymi oknami... ehhh, wiec tak zeszlo, ze sie przewracalismy z boku na bok tylko i wcale sie wyspana nie czuje

Zadzwonilam po ten formularz o Working Tax Credit :-)
Dziewczyny mam pytanie jakie jest Wasze zdanie na temat karmienia piersia w miejscach publicznych? Ja to nie pamietam jak jest z tym w Polsce, chyba uwagi nie zwracalam wtedy, tutaj w Londynie raczej nie widuje, moze ze 2-3 razy widzialam, natomiast w Barcelonie to bylo wszedzie i o ile jakas babeczka siedzi sobie na plazy czy w parku to mi nie przeszkadza, ale jak juz w metrze wywala tego cyca tuz przed moim nosem to jednak czuje sie skrepowana i szczerze nie bardzo mi sie to podoba. Nie mam jeszcze pojecia co ja bede robic, ale mysle ze chyba jednak na spacery w jakies bardziej tloczne miejsca bede zabierac butelke. Co myslicie?
Patiinka wiesz juz, w ktorej czesci Londynu bedziesz?
Magda pode mna mieszka taka starsza pani, tez Polka i ona sprzata domy, kiedys widzialam ze narobila prania i sie tu suszyly ogromne ilosci dzieciecych ciuszkow, no i sie jej pytalam czyje to, a ona na to ze gadala z tymi babeczkami, angielkami, u ktorych sprzata i one jej te ciuszki daly, bo im nie zalezy zeby sprzedac, kasy maja wystarczajaco, no i ona to jakiejs znajomej do Polski wysylala. Jak widac mozna i tak sobie poradzic co by duzo na ciuszki nie wydawac. Moze ja sie do niej przejde i spytam czy by czegos dla mnie nie zalatwila