reklama

Styczeń 2013 :))

Magda_z_uk śliczny ten szlafroczek co kupiłaśdla córci :)

Skorupka84 new meiszkanko to będzie radość...faktycznie warto się pomęczyć i posiedzieć sama w domciu. Później radość będzie od ucha do ucha podwójna..nowy kąt i dzidziuś :)

Alicja32, Aninek widzę, że kobietki narzekacie na kręgosłup. Odpoczywać, a mężczyzn zagonić do mycia naczyń :)

elisse - gratki córeńki... a imię już wybrane ?

-caroline - cieszę się, że ten na sesję się wybierasz :)
O i zakupki w ikei udane :-) ja tak żałuję, że u nas pod Bydgoszczą nie mamy tego sklepu...najbliżej pod Gdańsk, lub pod Poznań .... masakra :no:

reklama
Tak u nas szaro i ponuro ;/ wieje, pada okropnie brrr nic tylko isc spac :P bardzooo sie ciesze z nowego mieszkanka :) tymbardziej jak widze ze coraz wieksze efekty sa a nie tylko gole sciany :) co do ekipy remontowej to wygloda tak :D mamy jedna osobe ktora nam to robi, z meza strony mamy takiego fachowca :) wiec dziala sa a popoludniami z mezem robia we dwoch :) ja ich wspieram duchowo :P czasem pojade jakos kawe im zrobic :p

koleżanki długo nie posiedziały bo obowiązki;) ale miło było choć chwilke poplotkować,tęsknią i brakuje im mojej osoby w pracy,szczególnie,że nawał pracy jest ;)
dostałam dwa słodziutkie bodziaki z Tweetem ;)

Skorupka na pewno teraz jest Wam ciężko, bo Ty chciałabyś pomóc, a wiadomo, że za wiele nie narobisz, mąż znowu zasuwa na okrągło. Czas biegnie tak szybko, że już niebawem będziecie razem w swoich 4 ścinach, mniej lub bardziej wykończonych, ale za pewne szczęśliwi:happy:

Caroline gratuluje udanych zakupów i zaraz lecę poczytać jak tam było na wizycie. Dzięki kochana za kciuki:-)

Elisse
mówiłam Ci, że jak maluszek taki tajemniczy, to pewnie babeczka:-) Gratuluję! Mój mąż jest z 30 tygodnia i też jest zdrowy i pocieszam się takimi przypadkami ile mogę. Mam nadzieję, że mnie to ominie i maluszek posiedzi chociaż do 36 tc. Dziękuję kochana za pocieszenie. Trzymaj się i Ty!

Alicja
ważne, że koleżanki były i mogłyście chociaż troszkę poplotkować. Mi się tęskni za takimi ploteczkami. Moja najlepsza kumpela ma maleńkie dziecko i też nie ma czasu, a reszta to wiadomo....zawsze coś. Uwielbiam ubranka z Tweetem:happy:

Biłka mi też bardzo brakuje Ikei, także witaj w klubie;-)

Witam się szybciutko, z góry przepraszam ale nie dam rady Was nadrobić:-( solidaryzuję się z tymi, u których remonty...:baffled: Zaczęliśmy w końcu i u nas, więc od rana do wieczora stukanie, pukanie słyszę, do tego kurz pył i syf ogólnie mówiąc:crazy: Mój znika na całe dnie w biurze i w terenie a ja siedzę bidulka z tym gościem od remontu i się patrzę na to wszystko i krew mnie zalewa:crazy: Do tego brzuchol mi się tak naciąga jakoś od kilku dni, że czuję jakby mi skóra pęknąć miała, humor też do bani:-(
Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się zaglądać częściej:tak:

M@linka, Alicja wytrwałości Wam życzę w tych remontach. Już niebawem o nich zapomnicie i będziecie się cieszyć świeżutkim, czyściutkim mieszkankiem;-)

No a teraz będę się chwalić
p.gif

Mój mąż pojechał z mamą na zakupy jedzeniowe i przytargali z motherandcare sukienkę dla Nelci na przyjęcie urodzinowe i śliczna czapeczkę dla maluszka. Sukienka na zdjęciu wygląda, jak z satyny, ale to jest taka tafta z połyskiem. Normalnie ich wyściskałam za to, bo już marudziłam, że nie mam jak iść kupić jej czegoś na ten ważny dzień
biggrin.gif

Zobacz załącznik 504687Zobacz załącznik 504688

aninek- z ta zmywarka to nie byla bym taka pewna, ja nie moglam nawet do niej zajzec bo odrazu odruchy wymiotne dostawalam.. , cale szczescie juz przeszlo, ale co racja to racja zmywara dobra rzecz!
Magda- sukienka przepiekna , czapeczka tez! ja wogole swira dostalam na wszystko co ma myszke miki , kaczora donalda i cala reszte!!

biłkabdg no my niestety też ubolewamy że ikea tak daleko - bo od nas 120 km w jedną stronę.. dlatego jak nam wyskoczyła wizyta u specjalisty to skorzystaliśmy i całe auto zakupów przytachaliśmy :-D trzeba było fotele składać a i tak na styk wszystko weszło :-D
Magda z uk ale super zakupki :-) widać mężuś ma gust i nawet za Ciebie o takich rzeczach pomyślał :-) także się nie załamuj bo będzie tylko dobrze.. jak się rozkręci to żeby ci miejsca na nowe rzeczy starczyło :-D ze zdrówkiem się wszystko ułoży także wszystko będzie ok! a sukienkusia i czapeczka śliczna !

Dziewczyny a jeżeli chodzi o remonty to ja też się martwię czy zdążymy bo mamy zamiar się zabrać pod koniec listopada bo wcześniej nie ma jak.. ale u nas szykuje się generalnie czyli zrywanie starych podłóg, niszczenie ścian aż do elektryki i wszystko od nowa.. także bałagan się zapowiada niezły :szok: ale dla naszej ali wszystko zniosę :-) tylko żebym zdążyła do połowy stycznia :-D

reklama
Natal ja też uwielbiam rzeczy Disney'a. Są ponad czasowe i nigdy się nie nudzą. Wszystkie nowości typu Dora, czy Hello Kitty przemijają, a Disney ciągle jest i trzyma się skurczybyk w cenie jak nie wiem. Dlatego ja zawsze staram się szukać sklepów, gdzie można kupić te rzeczy deczko taniej;-)

Caroline
sama swojego męża nie poznaję:eek: Jakbym mu rok temu powiedziała, żeby kupił sam córce sukienkę, to by pomyślał, że mam gorączkę:-D Dziś stwierdził, że już jest łatwiej, bo Nela ma swój gust i mu pomaga:happy:
Widzę, że remoncik Wam się niezły szykuje. Nic się nie martw słońce. Byle byście mieli najgorsze zrobione, to jakoś dacie radę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry