Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Natal właśnie tak to jest z tymi fokami
Może faktycznie na wątku zamkniętym wstawię.
Januarka mam nadzieję, ze już śpisz. Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. To najważniejsze
Ada dziękuję Ci za miłe słowa
:-) No potworem chyba nie jestem skoro mąż wciąż ze mną jest, ale wiesz, jak patrzę, ze Wy takie laseczki, to normalnie kompleksy mam. Z drugiej strony, co mi tam. Jak się komuś nie podoba, to trudno
Ujawnię się na pewno. Nie tu, to na zamkniętym. W końcu oglądam Wasze fotki, to wypada i siebie pokazać
Mój mąż już bierze Omeprazole 4 lata. Kawał czasu. Kiedyś pracował w szkodliwych oparach i od tego czasu mam straszne kłopoty z żołądkiem. Wrzodów nie wykryli, ale i tak go często bolało.A zgagę miał biedny ciągle i po wszystkim. Powiem Ci, że po tych tabletkach jest już ok. Żadnej zgagi, żadnego bólu.No i skutków ubocznych nie widać. Wyniki badań w normie. Dieta raczej mało zdrowa. Życzę Twojemu mężowi, aby skończyło się wszystko dobrze. No i niech męczy agencje co dziennie. W końcu go zapamiętają i pracę dostanie. Zwłaszcza teraz, przed Świętami.
Moja Nelcia też podśpiewuje piosenki ze szkoły. Coś mi się zdaje, że za rok będzie nam się ciężko z własnymi dziećmi dogadać, jak zaczną angielskim slangiem mówić:-)
Może faktycznie na wątku zamkniętym wstawię. Januarka mam nadzieję, ze już śpisz. Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. To najważniejsze

Ada dziękuję Ci za miłe słowa
:-) No potworem chyba nie jestem skoro mąż wciąż ze mną jest, ale wiesz, jak patrzę, ze Wy takie laseczki, to normalnie kompleksy mam. Z drugiej strony, co mi tam. Jak się komuś nie podoba, to trudno
Ujawnię się na pewno. Nie tu, to na zamkniętym. W końcu oglądam Wasze fotki, to wypada i siebie pokazać
Mój mąż już bierze Omeprazole 4 lata. Kawał czasu. Kiedyś pracował w szkodliwych oparach i od tego czasu mam straszne kłopoty z żołądkiem. Wrzodów nie wykryli, ale i tak go często bolało.A zgagę miał biedny ciągle i po wszystkim. Powiem Ci, że po tych tabletkach jest już ok. Żadnej zgagi, żadnego bólu.No i skutków ubocznych nie widać. Wyniki badań w normie. Dieta raczej mało zdrowa. Życzę Twojemu mężowi, aby skończyło się wszystko dobrze. No i niech męczy agencje co dziennie. W końcu go zapamiętają i pracę dostanie. Zwłaszcza teraz, przed Świętami.
Moja Nelcia też podśpiewuje piosenki ze szkoły. Coś mi się zdaje, że za rok będzie nam się ciężko z własnymi dziećmi dogadać, jak zaczną angielskim slangiem mówić:-)
wyłaź z kompleksów, fajna babka jesteś i to najważniejsze:-) ja tez się często swoim wyglądem zamartwiam, np teraz w ciąży to moja cera jest straszna, blada i co chwila mi jakieś czerwone plamy albo syfki wyskakują
nad ta dietą to on ubolewa najbardziej, bo on zwyczjanie nie umie jeść cały czas zdrowo, od czasu do czasu to jakaś pizza czy kebab, albo w domu jak gotuje to lubi tłuste i dużo soli daje, choć nie juz tak jak kiedys bo ja takiego słonego nie zjem jak jemu smakuje
nawet jak kiedys nas odwiedzili w UK, Konrad wtedy miał 7 miesięcy i ja robiłam sama dla niego jedzonko, bez soli czy cukru bo po co dziecku smak psuc od małego, to jak spróbowała to stwierdziła jak ja moge takie mdłe mu dawać
A ona bida spała z wycieńczenia. To nic, że aż mi okulary parowały, bo była taka rozpalona
a po tym czekaniu w końcu chyba z 5 lekarzy go naraz oglądało bo nie wiedzieli co mu jest, do książek zaglądali i nie mogli dojść że to po prostu ropa, może zatarł oczko rączką i gotowe, kazali przemywać przegotowana wodą, niewiele to dało więc wypróbowałam starego sposobu- ciepły okład z torebki z rumiankiem i po kilku dniach zeszło
) że sie tyje, mój M był chudy jak patyk a przyjechał tutaj i po ok. roku brzuszek sam przyszedł