Pospalam dzis troche dluzej bo az do 7 hehehe , no ale fakt wczoraj padlam zmeczona dosc pozno :/
Maluch troszke spokojniejszy wczoraj i dzis, ale najwazniejsze ze zdrow, lekarz odrazu zrobil mi 3 usg juz wiec dowiedzialam sie ze z narzadami, kosteczkami jest wszystko w porzadku, jedynie co mnie troszke zaniepokoilo to waga ok1100 lekarz mowi ze jest w normie sprawdzal bo przy cukrzycy tzn diecie cukrzycowej roznie to bywa, ale cale szczescie mnie uspokoil, no a ja wagowo za to wiecej szok nagle mi 3 kg przybyly w sumie ok 7 od poczatku

Dr pytal o ruchy jak mu powiedzialam,ze ostatnio bardzo ruchliwy nie wiem czy az nie za bardzo to maly uderzyl raczka w brzuch az podskoczylo tom cale urzadzenie(nie znam fachowej nazwy), tak wiec pokazal lekarzowi, ze mamusia prawde mowi ;p
Za tydz czeka mnie wizyta w Krk mam nadzieje, ze cukier nie rosnie i bedzie wszystko dobrze, troszke sie niecierpliwic zaczynam :/
Magda z uk co do roznic wieku, o ktorych wspomniano wczesniej oczywiscie zgadzam sie z toba ze charakter dziecka tez robi swoje i czesto ciezko wybic dziecku te zazdrosc z glowki, ja opisalam tylko swoje doswiadczenia no i to jak widze jak sie dzieciaczki chowaja u znajomych z duza roznica wieku, bo ja swoich jeszcze nie mam to dopiero pierwsze

Jak wiadomo nie ma jednej prostej odpowiedzi i reguly na to czy dzieci z mniejsza czy wieksza roznica wieku beda zazdrosne o siebie, ale wg mnie to w duzej mierze kwestia wychowania z tym ze zgadzam sie oczywiscie ze i charakter ma na to ogromny wplyw(moja siostra ma od dziecka charakterek "dyrygentki" i wykorzystywala rodzicow, a oni poprostu wychowujac ja w pewnym momencie chyba stracili cierpliwosc i pozwolili na to aby ten jej charakterek rzadzil wszystkimi).
No a tak wogole to dziewczyny maja racje śliczne te twoje dziewczynki wiec nie chce misie wierzyc, zebys ty uroda nie grzeszyla, bo po kims te śliczne buzki maja
aninek mnie tez sie podoba twoja fryzurka i jakos ciezko mi uwierzyc ze bylas kiedys blondynka naturalna bo jakos nie widze cie w jasnych wloskach ciemne pasuja do ciebie idealnie

Ja tez musze przysiasc kiedys tak tylko na Bb i wrzucic jakies foto, choc tez zrobie to na zamknietym watku dopiero bo nie jestem za tym, choc na fcb i nk pare zdiec mam, ale takie minimum
Teraz mykam mam troche do zalatwienia musze prawo jazdy wymienic bo jak sie maluch urodzi to nie bede miala czasu na takie sprawy a od slubu nie zmienilam jeszcze i jezdze na starych danych.