reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Marta zdjęcia dodałam na grupie, nie na zamkniętym wątku z racji tego, że nie rozumiałam zbytnio o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym:zawstydzona/y: Jeśli nie ma Cie na grupie, to daj znać. Wstawię też na tym wątku zamkniętym, bo juz mnie Ada oświeciła i wiem o co kaman:-)

Ada dziękuję słonko za życzenia w imieniu Nelci:-) No i oczywiście za wyjaśnienie odnośnie wątku;-)
Ja miałam podobny problem z zębem w pierwszej ciąży. Cała piątka mi się stopniowo wykruszyła, a po ciąży musiałam wyrwać korzeń. Tutaj w Uk jest bez sensu z tym dentystą, bo jak nie boli, to trzeba długo czekać:blink:

Aninek ale babsztyl durny, niech spada albo sama niech idzie. A jak tam dynka, my tez z Bzikiem moim robilismy dzisiaj, wyszlo nam tak

Magda super ze impreza udana.. ty o 3 szlas dopiero spac a ja buszowalam po kuchni w poszukiwaniu jedzenia. Tak wogole to bardzo jestes podobna do mojej przyjaciolki z czasow liceum. Torcik wygladal rewelka :)

Marta zdjecia sa na grupie nie na watku

Ada ja tez zeba mam ukruszonego i mnie denerwuje, po urodzeniu malej chyba sie udam do dentysty to naprawic..

Moje dziecko starsze dzisiaj mnie tak wkurza ze normalnie niewiem.. zajelo mu 1,5 godziny zjedzenie zapiekanki z serem i synka na lunch, nad obiadem tez siedzial chyba z godzine.. niewiem co mu ostatnio z tym jedzeniem.. stresuje mnie to okropnie jak on nie je bo mi sie zdaje ze on glodny caly czas..

Emilia świetny lampion i jaka okazała dynia:-) My właśnie musimy kupić i mąż będzie rzeźbił z dziewczynkami. Rozbawiłaś mnie tym szukaniem jedzenia po nocy:-D Nie wiem, czy cokolwiek by mnie zmusiło, żeby w środku nocy łazić za jedzeniem:-p
I powiem Ci, że moje dziewczynki też mają teraz awersje do jedzenia. Śniadanie rozgrzebały, później nic nie chciały i dopiero po 17 zjadły kluski kładzione z cukrem, ale też na siłę. U nas to przez ten kaszel. Są już tak umęczone, że ojej:blink:

Magda godzine walczylam sama ze soba bo mi sie nie chcialo z wyrka wychodzic ale nie moglam usnac bo mnie tak glod meczyl wiec nie mialam zbytnio wyboru i musialam zejsc do kuchni :blink:
Moze Anders tez nie ma apetytu przez ten kaszel, choc u niego jest duza poprawa bo w nocy juz tak nie kaszle.
A dynia az taka duza nie jest tak chyba na zdjeciu wyglada. ;-)

Emilia u nas tez niby jest poprawa delikatna w nocy, ale mimo to one ciągle są jakieś "dziwne". Zmęczone i marudne, a do tego mega płaczliwe. Mi to się aż chwilami serce kroi, że nie umiem im pomóc:blink:
Nie wiem, jak ja bym wyglądała, jakbym jadła po nocy:eek: Zazdroszczę Ci:sorry2:

reklama
hello ;-)
magda z uk duzo zdrówka dla pociech i żeby te choróbska szybko odeszły! ;-) a o co chodzi z tymi fotkami na grupie? gdzie tego szukać? bo ja taka nieogarnięta jestem i mam problemy jeszcze z ogarnięciem forum :-)
emiliaM rewelacyjne dzieło :-)
ada1989 to leć lepiej szybko do dentysty żeby coś tam się gorszego nie zagnieździło .. i słodkie póki co może lepiej odstaw bo przy takich dolegliwościach może być zwiększona nadwrażliwość..
domiska1 powodzenia jutro i daj znać co tam ciekawego mówili na zajęciach ;-)

Dziękuję Wam za miłe słowa i 3manie kciuków za remoncik.. bałagan się zaczyna.. wszystko z pokoju wyniesione i podłoga niegdyś drewniana teraz leży za domem.. jutro myślę że zacznie się usuwanie tynków. Tak strasznie się cieszę że coś się zaczęło dziać :-)
ja dzisiaj mam fatalny dzień .. chodzę od rana a raczej się snuję jak cień! nic mi się nie chce - to chyba przez tą pogodę!
odpoczywajcie kobietki! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry