Afja-Anetka
Fanka BB :)
Ja już po zajęciach, ręka mnie boli od pisania ;/
Mąż dziś wrócił wcześniej i zupkę zaczął szykować więc nici z kotlecików mielonych, oczywiście ja muszę dokonczyć robienie zupki
Januarka widzę, że podobnie jadamy, też taki makaronik ze szpinaczkiem i serkiem od czasu do czasu lubię sobie zrobić! Daj znać jak lasania wyszła ;D
Indziorka ja właśnie skończyłam dwa listki żelaza, które przepisał mi lekarz, za 3 tyg robię badania, już teraz czuję po sobie, że jest lepiej. Ale mam nadzieję, że jak więcej mięska jem to za te 3 tyg też będzie ok.
Elisse no to gratki za udane zakupy. My fotelik też w przyszłym miesiącu zakupimy
Listopad za chwilę, więc ja już rozpoczęłam pakowanie torby do szpitala. A Mała niech szaleje CI w brzuszku ile może, bo lada chwila i nie będzie miała w ogóle miejsca
Alicja32 coś jest w tych kiszonych ogóreczkach, mi zwłaszcza przy zgadze ukojenie przynosiły
Szylwias już lada dzień będziemy z naszymi pociechami i brzuszki Nam zmaleją. Ja na razie 7 kg na plusie, ciekawe co to będzie za miesiąc!
-caroline- hehe może i czasem specjalnie by tak wyłączyć bezpieczniki
A ze słodyczami to uważaj, ja jak sobie jakiś czas temu pozwoliłam to przybrałam szybciutko na wadzę i zgagę miałam, że ojoj
Natala84 zdrówka!
pozdrawiam
Mąż dziś wrócił wcześniej i zupkę zaczął szykować więc nici z kotlecików mielonych, oczywiście ja muszę dokonczyć robienie zupki
Januarka widzę, że podobnie jadamy, też taki makaronik ze szpinaczkiem i serkiem od czasu do czasu lubię sobie zrobić! Daj znać jak lasania wyszła ;D
Indziorka ja właśnie skończyłam dwa listki żelaza, które przepisał mi lekarz, za 3 tyg robię badania, już teraz czuję po sobie, że jest lepiej. Ale mam nadzieję, że jak więcej mięska jem to za te 3 tyg też będzie ok.
Elisse no to gratki za udane zakupy. My fotelik też w przyszłym miesiącu zakupimy
Listopad za chwilę, więc ja już rozpoczęłam pakowanie torby do szpitala. A Mała niech szaleje CI w brzuszku ile może, bo lada chwila i nie będzie miała w ogóle miejsca
Alicja32 coś jest w tych kiszonych ogóreczkach, mi zwłaszcza przy zgadze ukojenie przynosiły
Szylwias już lada dzień będziemy z naszymi pociechami i brzuszki Nam zmaleją. Ja na razie 7 kg na plusie, ciekawe co to będzie za miesiąc!
-caroline- hehe może i czasem specjalnie by tak wyłączyć bezpieczniki
Natala84 zdrówka!
pozdrawiam
On zwykle nie lubi brac zadnych lekarstw, ale mu powiedzialam ze teraz ma brac lemsip sie wyleczyc, bo sie boje ze mnie zarazi. Dzisiaj bidulek obudzil sie z goraczka. Zadzwonil do pracy, ale chyba mu nie uwierzyli, powiedzieli, ze za duzo ludzi zadzwonilo, ze sa chorzy i ze musi przyjsc, no i ze moze go wysla wczesniej do domu. No ale jak go wysla wczesniej skoro tylu ludzi nie przyszlo. Zal mi go, i ze jutro wyjezdzam i go zostawie chorego :-(
Strasznie wspolczuje mezowi, no to sie nazywa naprawde pech :-( Oby szybko sie zagoilo, zdrowka dla niego! A Ty tez sie trzymaj!
Ja wczoraj dynie zrobilam, a F zrobil z niej pyszna zupke :-)
, zle mi z tym bo mialam pod koniec listopada do egzaminu przystepowac, a brzuch z dnia na dzien coraz wiekszy... jeszcze moje plecy masakra 2 gdz. nie wytrzymalam dzis muislam wysiasc i sie pogimnastykowac. Nie bede ryzykowac ze moze mi sie cos stac , a niestety przy jezdzie autostrada tu musze 130-140 jechac...gdybym w tym momencie ostro zachamowala i uderzyla sie ww brzuch , moglo by nie byc fanie.. no nic, z ciezkim sercem , ale rozsadek podpowiada swoje, i mam nadzieje ze dam rade pozniej, bede bardziej odwarzna i pewna niz teraz, bo jednak teraz jest blokada podswiadoma ze tego czy tego nie wolno robic...