biłkabdg
Fanka BB :)
Hej dziewuszki ... witam się niedzielnie.
Wczoraj z moim mężem zlądowaliśmy o 23 w domciu.
Było wesoło u siostry i szwagra, wpadła jeszcze jedna stara-dobra kumpelka INEZ z mężem i było wesoło.
Naśmiałam się co nie miara...niby towarzystwo drinkowało, a ja nie czułam, że siedzę bez cztty alkoholu. Najwidoczniej wszystko zależy od osób i towarzystwa. Jak rozmowa się kręci i jest śmiesznie to zawsze będzie powód do śmiechu
Poza tym wjechaliśmy wczoraj z mężem do galeri i w h&m kupiliśmy Marcelkowi:
- skarpetki I LOVE MUM - I LOVE DAD
- kombinezonik misiu z uszkami i ogonkiem na pupie
z brązowego misia.
Szykuje się z mężem i z psiakiem na długi spacer.
Będę później. Miłej niedzieli
;-)
Wczoraj z moim mężem zlądowaliśmy o 23 w domciu.
Było wesoło u siostry i szwagra, wpadła jeszcze jedna stara-dobra kumpelka INEZ z mężem i było wesoło.
Naśmiałam się co nie miara...niby towarzystwo drinkowało, a ja nie czułam, że siedzę bez cztty alkoholu. Najwidoczniej wszystko zależy od osób i towarzystwa. Jak rozmowa się kręci i jest śmiesznie to zawsze będzie powód do śmiechu

Poza tym wjechaliśmy wczoraj z mężem do galeri i w h&m kupiliśmy Marcelkowi:
- skarpetki I LOVE MUM - I LOVE DAD
- kombinezonik misiu z uszkami i ogonkiem na pupie
z brązowego misia.Szykuje się z mężem i z psiakiem na długi spacer.
Będę później. Miłej niedzieli
;-)

Na pewno rację masz z tą dziekanką, że im później weźmiesz, tym dłużej z malutką posiedzisz w domku. Miejmy zatem nadzieję, że uda Ci się semestr zakończyć, żebyś w spokoju mogła skupić się na porodzie. Co do tych rozmyślań w nocy.....hmm.....pewnie już wiesz, że te nocne dumania są najgorsze
Ja zawsze sobie jakoś przegadam, że takie gdybanie po nocy mi nic nie da. Rano zazwyczaj wszystko widzę w innym, nieco lepszym świetle. Ale wiem, że łatwo jest komuś radzić, jak się na wszystko patrzy z boku. Sam fakt nauki już na pewno jest stresujący, a co dopiero zbliżający się wielkimi krokami poród....Jakkolwiek się wszystko ułoży, będzie dobrze. A Ty dasz sobie świetnie radę. Zobaczysz, że za 3 miesiące będziesz już z uśmiechem wspominać swoje obecne obawy