reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Hej kobietki właśnie zniknął mi cały post.
I pisze od nowa.

Jutro ANDRZEJKI :-) Któraś wybiera się na jakieś balety czy domówkę z M? Ja niestety nigdzie się nie ruszam ze względu na moją chorobę.
Poza tym chciałam wam powiedzieć, że ból gardła ustał, ale za to z nosa teraz lecą gile, a i kaszel z tzw. odrywającą się flegmą.
Mam nadzieję, ze to końcówka etapu tej infekcji.

Od wczoraj troszku stron naprodukowałyście.

Milusia
dzięki za informację na temat OROFARU, właśnie odłożyłam do szafki z lekami. I na tym moje zażywanie go się kończy.

ada1989 super, że porządki u synka zaliczone. O jedno z głowy miej. Fajosko, że masz takie brzdąca z którym spędzasz miło czasik na zabawie.

Skorupka84
u nas też leje od wczoraj. Cały czas i też nie ruszam się z domku nigdzie. Tym bardziej ta moja choroba nie pozwala.

Dorotqua współczuje bóli kości łonowej.
A może przerzuć się na zieloną herbatkę. Jest zdrowa, dobra i pełnowartościowa.

agagaagaaga14 dzięki za info na temat promocji w Rossmanie.
Też dzisiaj miałam iść, ale ze względu na przeziębienie, zawitam jutro i zaraz spojrzę na ceny pieluszek.

asiorrek
to kuzynka ładnego byczka pod serduchem nosiła. Waga: 5,5 kg robi wrażenie....wow.
Ale maluch przynajmniej okaz zdrowia ;-)

maonka niestety teraz czym bliżej rozwiązania to więcej bezsennych nocy. Widzę, że co druga ma problemy ze spaniem.

aninek pozazdrościć u was takiej pięknej słonecznej pogody.
Ważne, że malutka kopie i daje mamusi znać o sobie. Smacznych snów dziewczyny ;-)

natal84, Czarni ja też jeszcze w szlafroku.
A na zegarze godzina 13:16. Niezłe jesteśmy agentki.

Hej,

nie ma jak to awaria neta, grrr... Odcięta od świata:( No ale dziś naprawili i można szaleć;) 2 dni mnie nie było, a czytania tyle jakby mnie tydzień nie było:)

Nie wiem jak u Was, ale w Bydzi pogoda straszna! Dziś tylko do lekarza i wieczorem do reala na szybkie zakupy. Inaczej z domu nie wychodzę...
Torba oczywiście nie spakowana, ale powoli kompletuje sobie rzeczy i myślę, że jeszcze w tym tygodniu będzie spakowana..

Biłka, chyba jakiś wirus lata nad bydzią, bo mnie też gardło boli. Zaraz zrobie sobie wodę z miodem i cytryną, potem płukanie gardła wodą z solą i jakoś chyba to zwalczę. Miesiąc temu pomogło:) Zdrówka Ci życzę:)

Wieczirem napiszę relacje z wizyty na odpowiednim wątku:)

biłkabdg no wielki jest.. wciąż.... lekarze właśnie mówili że to przez cukrzyce ciążową taki wielki sie urodził..teraz mały wojtek ma jakieś 5 miesiecy i wazy 9 kg a jego o pół roku starsza kuzynka 9.5 :) wszyscy w rodzinie sie smieja.. no ale julcia jest malutka i drobniutka a ten taki byczek.. juz go muszą odchudzać..

Asiorreek moje znajome też twierdzą ze po cc czuły sie okropnie itp, a ja szybko doszłam do siebie i nic mi specjalnie nie było, nie leżałam plackiem przez kilka tygodni tylko starałam sie rozchodzić, zresztą juz w szpitalu tak mi położne poradziły żeby jak najszybciej tylko moge sie zacząć w miare normalnie ruszac to dojde szybciej do siebie i podziałało:)) a maluszek rzeczywiście duży przy porodzie, ale jak na 5 miesięcy to ok waga, mój synek na 3 miesiące ważył ponad 7 kilo, szybko przybierał i taka kluska z niego była, pamiętam że lekarze tez afere robili żeby mu zamaist mleka dawać wode i że za gruby jest, ale co miałam zrobić jak on tej wody nie chciał tylko był głodny:sorry: i teraz chudy szczypiorek jest, fakt że wysoki bo ma 110cm i waży 18 kg ale naprawde wygląda chudo:))

biłka ja nie wybieram się nigdzie, bo nie mam gdzie, M w pracy będzie więc dzień jak codzień:)
natal dlatego korzystaj teraz póki możesz, ile ja bym dała żeby cały dzień w piżamce przesiedzieć przed tv...:laugh2:

Czarni, bilka- fajnie ze nei jestem sama w tym lenistwie ;-), ale juz sie ubralam , czyli krok do przodu .. a zaraz ide cos na obiad kupic dzis chyba zupa kalafiorowa ( cos mnie wzielo ostatnio mna zupy ! ) przed wczoraj ogorkowa :-D
Bilka- dobrze ze infekcja przechodzi!! jak jest flegma to dobrze schodzi wszystko,a co do gilow to wiesz.. przejda same.. ;-) oby jak najszybciej! Ja przy luzku musze miec codziennie chusteczki, przez cala ciaze mam gile w nosie, ale tylko rano! :eek: przynajmniej teraz sa bez krwi! , za to dziasla dalej jak u wampira ! :baffled:

Biłka ale mi o smak chodzi zielona bez cukru też dupiasta będzie, bez cukru wszystkie są fuj :-p.

Asiorrek kurcze spory byczek z tego malucha, ciekawe czy mój synek też taki spory będzie.
Ala1911 W Grudziądzu też fuj pogoda postanowiłam się odciąć od szarówy i zasłoniłam okna i zapaliłam światło.

Natal fajnie masz ja co prawda w spodniach ale góra od pidżamy :-D, ja ostatnio budzę się o 7:30 i nie mogę zasnąć i zwykle leżę i czekam aż mojego budzik zadzwoni żeby się podnieść z łóżka:-p. Nawet moje koty doszły do wniosku że pogoda do kitu dziś i poszły spać.

reklama
a no rzeczywiscie jutro andrzejki-calkiem zapomnialam,zreszta ostatnio zadne imprezzki mnie nie interesuja,moj brat andrzej i chrzestny ale to tylko zloze telefonicznie zyczonka :-)
i przypomnialo mi sie,ze na jutro mam umowiona wizyte do fryzjera ;) i to na 9! ide poki mam czas i ochote sie ruszac z domu,bo potem to nie wiadomo kiedy okazja sie nadarzy,a chce kolorek zmienic i podciac troszke.

tylko zeby nie padalo jak dzisiaj bo fryz mi sie popsuje:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry