Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biłka ale mi o smak chodzi zielona bez cukru też dupiasta będzie, bez cukru wszystkie są fuj.

jak u babcinki jakiejś normalnie 

a gdzie jeszcze reszta? może jakieś rady czego jeszcze nie kupiłam? bo normalnie przy kasie to zdębiałam aż 
To było bardzo miłe !!!! Powoli finiszujecie !!!! Trzymam kciuki cały czas i nie zapomniałam o Was i moim Aniołku. Teraz kończę pierwszy trymestr i narazie ( odpukać ) wygląda wszystko ok :-). Nie można sie poddawać !!! Pozdrawiam i powodzenia na porodówkach.No to teraz ja wpadam do Was kochane styczniówki na chwilkę . Bardzo Ci dziękuję Marzenixx za wizytę na czerwcówkach i wiadomość dla mnieTo było bardzo miłe !!!! Powoli finiszujecie !!!! Trzymam kciuki cały czas i nie zapomniałam o Was i moim Aniołku. Teraz kończę pierwszy trymestr i narazie ( odpukać ) wygląda wszystko ok :-). Nie można sie poddawać !!! Pozdrawiam i powodzenia na porodówkach.
trzymaj się cieplutko i trzymam kciuki za Twoje maleństwo ;-)
mamy czasami takie same sytuacje u Nas ;-)
Ale on juz tak ma.. zawsze mnie zaczepia jak siedze przed komputerem.
Poza tym jeju patrzylam sie juz troszku za prezentami swiatecznymy dla dzieci, bo u nas zrobilimsy sobie taka tradycje, ze prezenty tylko dla dzieci. Taniej i lepiej.. jakbym miala robic prezent dla kazdego to chyba szlak by mnie trafil i zbankrutowala bym
wiec my mamy w tym roku 5ke do obdarowania. I nie mam zielonego pojecia co kupic?! mi sie wydaje ze te dzieci juz wszystko maja!!!
Ale coz Mikolaj musi przyjsc...
A ja musze sie ogarnac i cos wybrac

bo tak jakos mokro sie zrobilo mi w kroczu...spanikowalam i poszlam do toalety.. uff to byl tylko uplaw. Masakra mowie Wam dziewczyny, stres jak nic... od razu mysli czy moj zdazy dojechac, co z dzieckiem itd...