Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za oknem sloneczko, nawet nie jest szczególnie zimno. Mam nawet sporo energii dziś i pewnie spożytkuję ją na gotowanie. M ma ochotę na jakieś pieczone mięsko, więc będę eksperymentować. 
Tylko przez to wszystko chodzimy nakręceni, bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy synek zechce sie przywitać z nami.
i jakies czekoladki mojemu bo jutro 6,06 a zawsze sobie cos slodkiego wreczamy! jestem zadowolona bo po dlugich przegladach stron inter. znalazlam wczoraj prezet dla niego pod choinke, wiec to z glowy, bo nie mam ochoty chodzenia po sklepach i przepychania sie przez tlumy bo bym chyba bzika dostala!
do samego szpitala jechałam prawie godzine autobusem
no i cena w miare przystępna, mieliśmy ograniczenie do 200f więc wybraliśmy taki
chciał żeby go przebudzic ale nie mam ochoty, niech sobie zacznie budziki nastawiać
I co jak co, ale na gardło nigdy nie chorują:-) Nie fajnie się mąż zachował. Miejmy nadzieję, że jakoś Ci to wynagrodzi

Co też mi przyszło na stare lata

:-)

. Nie wiem co sie dzieje, niby wszystko ok, a wyskakuje mi ciagle, ze problem z polaczeniem. Mam jakies 30 stron zaleglosci, wiec pewnie tego nie nadrobie. Sprobuje poczytac i odpisac pozniej, jesli mi net znow nie nawali.