bilka to naprawde fajnie spedziliscie weekend
, az zaluje, ze nie mam siostry i nie mam z kim pobuszowac po necie za rzeczami dla mojej kluski, bo jakos nikt w moim otoczeniu nie ma az tyle cierpliwosci
Emilia sliczne kolorki, na pewno po wyschnieciu nie beda takie jaskrawe.
Magda moja tez ostro nadawala tej nocy, ale na szczescie udalo mi sie pospac
Moja mama mnie zawsze musiala bic po lapach za podjadanie farszu do ruskich - uwielbiam po prostu!
Ada to fajnie, ze juz macie ten nowy polski sklep, ja od kiedy odkrylam, ze jest tu jeden w miare blisko to czesto zagladam. A rajstopki sie nie zmarnuja, wiec jest ok ;-)
Oj sorki, nie nadrobie wiecej, bo moj sie domaga komputera
Dodam tylko, ze dzien mialam bardzo udany, bylam u kolezanki, bylo bardzo milo, nawet ugotowala dla nas pyszny obiadek, a potem prasowalam ciuszki dla malej :-) Moj mnie juz goni, zebym torbe do szpitala zrobila.
Dobranoc!!!
, az zaluje, ze nie mam siostry i nie mam z kim pobuszowac po necie za rzeczami dla mojej kluski, bo jakos nikt w moim otoczeniu nie ma az tyle cierpliwosci
Emilia sliczne kolorki, na pewno po wyschnieciu nie beda takie jaskrawe.
Magda moja tez ostro nadawala tej nocy, ale na szczescie udalo mi sie pospac
Moja mama mnie zawsze musiala bic po lapach za podjadanie farszu do ruskich - uwielbiam po prostu! Ada to fajnie, ze juz macie ten nowy polski sklep, ja od kiedy odkrylam, ze jest tu jeden w miare blisko to czesto zagladam. A rajstopki sie nie zmarnuja, wiec jest ok ;-)
Oj sorki, nie nadrobie wiecej, bo moj sie domaga komputera
Dodam tylko, ze dzien mialam bardzo udany, bylam u kolezanki, bylo bardzo milo, nawet ugotowala dla nas pyszny obiadek, a potem prasowalam ciuszki dla malej :-) Moj mnie juz goni, zebym torbe do szpitala zrobila.Dobranoc!!!
fajnie macie z tym śniegiem i sankami, u nas ani jednego ani drugiego, nie wiem czy w ogóle się sanki opłaca kupować bo nawet jak śnieg spadnie to poleży dzień lub dwa i koniec
szok przeżyłam, bo święta to taka nieprzekraczalna granica była, żeby się ze wszystkim wyrobić, a teraz zacznę się śpieszyć i panikować i w ostateczności nic nie zrobię