U mnie dzisijsza noc masakra;/ Co godz czy dwie wstawalam do toalety do tego mala zasnela kolo 1 a obudzila sie o wpoldo piatej i harce na calego ;D Wogóle sie nie wyspalam. Dzis juz po sniadanku jestem zaraz sie ubiore i przejde na male zakupki. Do tego w planach mam prasowanko ciuszkow tylko zastanawiam sie czy jest sens prasowania pieluch tetrowych ;0
Indziorka Mam ten sam problem co Ty z tym wstawaniem lezy jest ok a wstaje to jak babulinia sie czuje ;/ Pociesza mnie fakt ze do stycznia niedaleko
Magda Ja tak chwalilam moja Mala ze grzeczna w nocy to dzis wzieła przyklad z Marcelka i od wpoldo piatej tancowala chyba z dwie godz i poszla spac ;D Te dzieciaczki juz z Nami robia co chca;-)
Ada to faktycznie okazja a ciezko dostac tak male rajstopki zazwyczaj od 62 sie zaczynaj choc tez ciezko
Milusia Popieram Cie ten czas leci nieublagalnie szybko

To teraz spacerki w trojke a juz zaniedługo w czwóreczke

A twój mąż to bardzo pomocny

A co do tych globulek kwasu mlekowego to w aptece bez recepty sie kupuje czy lekarz musi recepte wypisac ?
aninek Ja tez mialam wczoraj prasowac ale taki ze mnie len ze nic mi sie nie chcialo i lezalam ;D Takze dzis musze sie za to zabrac
januarka No to juz jestes przygotowana na przyjscie maluszka na swiat

A bycie sama nie jest fajne ale jeszcze zatesknimy za tv komputerem czy ksiazka ;D
Ala no pewnie teraz tyle ludzi chodzi na zakupy przed swietami ze na sama mysl mi slabo ;p Ja tez bym zjadla cos slodkiego ale wszystkie zapasy wyjadlam;p
Afja ale wiadomosc trzymaj sie kochana i informuj nas na biezaco bedzie dobrze

Trzymam mocno kciuki za wasza dwójeczke

*
No ale jestem w szoku myslalam ze pozniej bedziemy sie rozpakowywac a tu taka wiadomosc ale fajnie ;D