Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Porażka- tempo żółwia i ból straszny :/ A jutro muszę do lekarza śmigać... Próbuję się pozytywnie nastawić, ale ciężko jak nie wiem co :/ Chciałabym dostać jakąś ładną biżuterię, ale i tak bym nie chodziła za bardzo, bo ja tylko od święta zakładam- mój strasznie nie lubi takich "bzdetów" jak on to określa 
a jutro przylatuje moja mama z wózkiem, więc już się nie mogę doczekać!
a co, jej pierwsza wnusia, to niech ją trochę porozpieszcza
miałaś takie bóle. kobieto, 
hehe jak Anetka sprzedała newsa. Ciekawe kto jeszcze będzie miał niespodziankę na gwizdkę
Ja ten szok przeżyłam jakieś 2 tyg. temu, kiedy wcześniejszy poród stał się bradzo prawdopodobny. Od tamtego czasu torbę mam spakowaną. Teraz przy przeziębieniu mam kaszel i czasem przez to pobolewa mnie podbrzusze. Mam nadzieję, że na tym etapie kaszel nie jest niebezpieczny
Ale za co? Jestem grzeczna i nie robię naprawdę nic, poza jedzeniem oczywiście hehe ;-) A Ty się nie szlajaj po aptekach czy innych sklepach, bo powinnaś odpoczywać. 
i mimo, że mam wrażenie, że się narobiłam, to jakoś nie widzę efektów. Wczoraj brałam kąpiel i zrobiłam sobie małe spa - depilacja, peeling, maska na włosy itp.- nie wyobrażasz sobie jak się zmęczyłam