caroline ja czasem mam tak, że budze się z takim bólem kolana, że nawet nogą nie mogę ruszyć, ani wyprostować ani nic.. wiem jaki to ból straszny 

ale to chyba maluchy nasze nam na jakieś nerwy naciskają a są już coraz cięższe więc efekty są odczuwalne
Indziorka, agaagaaga14 to czy się w główce poukładało to zobaczymy.. ja należe do niedowiarków, także póki czynów nie będzie słowa dla mnie znaczą tyle co nic
może to i okrutne ale życie mnie nauczyło, że słowa to tylko słowa.. teraz najważniejszy jest dla mnie mój bąbelek którego nosze pod serduchem, a reszta jakoś się poukłada..
natal84 ojjj to pospałaś ładnie
)
milusia trzymaj się kochana! Do stycznia jeszcze tylko kilka dni..
my już po obiadku
babcia zrobiła mi niespodziankę i przywiozła placki ziemniaczane bo stwierdziała, że nie będe cały tydzień wigilijnych potraw jeść.. ja to mam dobrze :-):-)
ide teraz poleżeć bo chce bardzo do tego 1 stycznia wytrwać! później wrzuce troche zdjęć z garderobą syneczka bo trochę się tego nazbierało
buziaki :*

ale to chyba maluchy nasze nam na jakieś nerwy naciskają a są już coraz cięższe więc efekty są odczuwalne Indziorka, agaagaaga14 to czy się w główce poukładało to zobaczymy.. ja należe do niedowiarków, także póki czynów nie będzie słowa dla mnie znaczą tyle co nic
natal84 ojjj to pospałaś ładnie
milusia trzymaj się kochana! Do stycznia jeszcze tylko kilka dni..
my już po obiadku
ide teraz poleżeć bo chce bardzo do tego 1 stycznia wytrwać! później wrzuce troche zdjęć z garderobą syneczka bo trochę się tego nazbierało

Ale naprawde tak mi sie nie chce...
Melduję, że jesteśmy wciąż w dwu paku. Bóle się uspokoiły na tyle,żeby przestać się martwić, ale nie na tyle by być pewnym, że to na pewno nie to. Zatem oszczędzania się ciąg dalszy.