Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U mnie troszeczkę się uspokoiło. Skurcze są ale już nie tak często. Ból brzucha i krzyża wciąż ten sam. Pewnie to wszystko z nerwów i po nocy przejdzie. Oby....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to wieczór bedzie długi 

pochwal się koniecznie ;-)
. Najlepsze było przewożenie tej sofy na przyczepce podpiętejj do mojego auta ja za kierownica ale się udało. zaciągnęłam swojego szwagra i tate do zamiany i całkowitego przestawiania w mieszkanku bo okazało się że jest problem aby zmieścić łożeczko dla małej w tym pokoju. Najważniejsze ze udało się wszystko jakoś ładnie poukładać. Odkurzyłam, umyłam podłogi i pościerałam kurze ufff. Dopakowałam jeszcze resztki rzeczy do torby do szpitala i jestem z siebie dumna że plan został wykonany na dziś. ;-);-)