green flower
Fanka BB :)
Domiśka gratulacje. Mam nadzieję, ze masz dobre wspomnienia a strach był niepotrzebny.
Ja muszę powiedzieć, ze wraz z pojawieniem się synka wiele obaw zniknęło a pewne rzeczy robi się instynktownie i teraz śmiać mi się chce ze kiedy pomyślę jak mnie zmiana pampersa czy ubranka przerażała i myślałam, że nie dam rady. Na pewno parę rzeczy będzie jeszcze pod górkę jak to w życia ale nie takich banalnych jak te o których myślałam:-)
Ja muszę powiedzieć, ze wraz z pojawieniem się synka wiele obaw zniknęło a pewne rzeczy robi się instynktownie i teraz śmiać mi się chce ze kiedy pomyślę jak mnie zmiana pampersa czy ubranka przerażała i myślałam, że nie dam rady. Na pewno parę rzeczy będzie jeszcze pod górkę jak to w życia ale nie takich banalnych jak te o których myślałam:-)
i jeszcze do tego bóle stawów i kręgosłupa - i mamy komplecik :-)
Dziś gotuje się zupa pomidorowa, bo na nic innego nikt nie ma ochoty. Jutro trzeba coś upichcić ze względu na dzieci, ale jak dla nas.....mogłoby nie być obiadu
NArazie od tego kaszlania to mnie miesnie brzucha i krzyz bola, mam nadzieje ze nic wiecej z tego nie bedzie.
Z tym kaszlem, to faktycznie jest tak, że może powodować przedwczesne skurcze, także uważaj na siebie i staraj się go jakoś szybko pozbyć