Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja chodzę prywatnie ale powiem Ci, że nie wiem czy ma taki znowu najlepszy sprzet na świecie :-) Będę mogła powiedzieć coś więcej po sobotniej wizyciedziewczyny a powiedzcie mi wasi lekarze jakie mają usg
martinek ja mam stwiedzone PCO od dobrych 4 lat, do tego hiperprolaktynemie, którą ostatnio leczyłam bromergonem i powiem Ci, że też udało Nam się w drugim cyklu starańCześć, dołączam się do przyszłych mamMi termin wypada grudzien-styczen...jeszcze nie wiadomo dokładnie
Moja historia jest dosyć ciekawa
Jeszcze w lutym lekarz podejrzewał u mnie PCO w związku z długimi cyklami
a lekarz mówil, że bez gruntownego leczenia sie nie obejdzie ,a tu proszę, więc tym bardziej sie z tego ciesze !! a jak po wizycie?Marzenixx mam to samo! Od 14 już się kompletnie do niczego nie nadaję! ziewam non stop, oczy mi się zamykają i tylko bym leżałaja juz po pracy, musze powiedziec ze zauwazylam ze mam lekkie mdlosci codziennie koło 14-15... muli mnie az do tej pory.....![]()
milusia83 ja też się nie mieszcze w spodnieHej kochane ja jutro wrqacam do siebie, na krzywych nogach prowadzę szkolenia, mam takie wzdony, że się w ciuchy nie mieszczę i gdybym chciała i trzasnęła zdjęcie to brzuch ciżowy byłby jak nic, ale wiem, że to wzdęcia![]()
najgorszy jest brzuch po całym dniu
Witaj maamcia :-) chetnie bym pomogła, ale mnie (odpukac) na razie wymioty nie dopadły, więc nie mam pojęcia jak im zaradzićDziewczyny ratujcie! Poradzcie coś na mdłości, a raczej na wymioty bo drugi dzień mam wyjęty z życia! Co zjem lub wypiję za 5 minut zwracam. Do tego ból głowy. Macie jakieś sposoby?

.
to teraz mam za swoje.jestem skonana a chcialam jeszcze okna przetrzec w salonie bo po ostatnich deszczach swiata przez nie niewidac.no i przede wszystkim prysznic bo sie poce straszliwie.