reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Anisen - oj, piekna!

Miejskibandyta - z dedykacją dla Ciebie:)

1533838_368992323245771_1816285809_n.jpg

Załączniki

• 1533838_368992323245771_1816285809_n.jpg
    1533838_368992323245771_1816285809_n.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 107
Inomama - ja to nie widzę świąt bez "Kolędy dla nieobecnych" Zbigniewa Preisnera. W tym roku będę przy niej wyła na bank :(
Interpretacja też będzie inna...

"Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole.
Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas,
I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole."

A z takich typowych kolęd to "Cicha noc" i "Oj, Maluśki" :)

Ja lubie
Lulaj że ....
albo lili lili laj moje dzieciąteczko :)

Inomama - noł noł wrecz przeciwnie moj sie wrecz kleil dzisiaj do mnie uciekac musialam bo ja plonelam ogniem taki skwar ze mnie bilo, mokro pot bleeee...
To tylko taka drzemka po śniadaniowa :)

jest tak ciemno na dworze ze świata zapalac trzeba ... U was tez tak szaro buro i do dooopki z cisnieniem ??? :/

witam :)
miałam średnio przespaną noc, mały tak szalał, myślałam, że zaraz wyskoczy...
mąż wczoraj przyjeżdża i mówi, że zabiera Nataniela do babci (mojej mamy) na weekend. on sam będzie robił w mieszkaniu a Natem będzie zajmować się babcia... żebym mogła zostać w domu i sobie odpocząć... i nie wiem co mam myśleć, z jednej strony kiedyś tą pępowinę będzie trzeba odciąć, właśnie tak na próbę przed szpitalem, a z drugiej ja tu od zmysłów będę odchodzić i wydzwonię do mamy całą kartę... zapłaczę się z tęsknoty a nie będę odpoczywać! co wy byście zrobiły, bo ja mam mętlik

hihih "przeterminowana" Bandytka - dobre :-D
Anbas!!! gratuluję ostatniego dnia w pracy!!!

ano nie było dawano Diablicy i Czikusia gdzieś znikła.

co do kolęd to chyba nie mam ulubionej, u nas wszystkie tradycyjne się śpiewa

Pustiszi tyż czarno u nas :(

Diablica pisala 3 dni temu na zakupowym .... Sporo obowiazkow ma w domu
ale gdzie Aniia ???? Do Pl na świeta chyba nie... No i Czikusia moze sa pochłoniete przygotowaniami :)

No i w sumie u nas tez jak babcia zacznie ryczec swoim operowym glosem to wszyscy milcza a ta sobie spiewa po swojemu ale tak akurat w tym czasie takie kołysankowe lubie :)
ide pod prysznic i biore sie za cokolwiek bo przeleze jeszcze mnie chlop nakryje ze ja do poludnia leze a tak przynajmniej chociaz sok poda... Ze taka zmeczona jestem powinnam juz usiasc .... Hihihi ...

Witam sie weekendowo!:-)
Dzisiaj pospalam do 11, a synus jeszcze dłużej,bo dopiero przed chwilą sie prezyl:-) przygotowania do świat pełną para! Wszyscy sie krzataja,robią zakupy, a ja z kanapy rozkaz wydaje i wszystko obserwuje:p uwielbiam jak moge zająć sie tylko dekoracjami i pakowaniem prezentów-jestem w swoim żywiole (w końcu zawód zobowiązuje) :p
wczoraj mąż pięknie dywan wyprał i teraz schnie...ale sie nameczyl przy tym:-)
Miłego dnia! :-)

Bandytka- gratulacje z okazji przeterminowania!:-)

Ostatnia edycja:
witam sie po tygodniowej nieobecności, przepraszam ale nie dam rady nadrobc, wiem tylko ze zajełam niespodziewane miejsce drugie na podium i Bandyta nadal ma szanse być poza podium:)

mialam dzis wizyte położnej - kazala mi przy kąpieli lekko ściagać tego siusiaczka bo powidziala ze jest stulejka, powiedziala ze ściagnąc leciutko i umyć - czy ktoras tak robila?

reklama
Dona serio powiedziała ci że jest stulejka??? chłopcy mniej więcej do 6mż mają przyrośnięty napletek, nie należy go ściągać bo tylko krzywdę można zrobić. jak byłam z Natem u pediatry (miał wtedy z 7/8 miesięcy) i pytam o tego siusiaczka, to lekarka mówi, że gdy sika normalnym strumieniem to jest ok, gorzej jakby na boki czy słabiutko - wtedy można powiedzieć , że jest stulejka. ja już nie słucham mądrości położnych, one jedna mądrzejsza od drugiej. a tak w ogóle to witamy z powrotem :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry