Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agatkaT - pewnie to Cie teraz nie pocieszy za mocno ale ja mialam dokladnie taka sama sytuacje... Na moim suwaczku pisze ze mam dzis 8+3 ale tak naprawde to wg OM jest juz 9+4!!!. Tak ze spokojnie. Musisz dac dzidzi czas... ja na pierwszej wizycie bylam dokladnie 6 tyg i 5 dni od OM a lekarz z zupelnym spokojem powiedzial ze ciaza tyle nie ma tylko wlasnie 5+4 bo na to wskazuja wszystkie pomiary i kazal przyjsc za dwa tyg... Kolejana wizyta potwierdzila tylko ze ciaza byla mlodsza bo i dzidzio, mial mniejsze wymiary.hej! byłam u ginekologa... niestety nie było słychać bicia serca :-( Lekarz stwierdził że wygląda mu to na wczesną ciążę i być może zaszła w ciąże nie w dni płodne tylko później! W każdym bądź razie kolejną wizytę mam 11 czerwca i wtedy wszystko powinno się wyjaśnić... Jestem przerażona, bo już jedną ciążę miałam martwą... :-( ehhh... nie będę się często odzywać do Was bo nie chcę się nakręcać! Buziaki Mamuśki
Ja też się boję co zobaczę na usg, a wizytę mam w poniedziałek.